Καταλύθηκε για άλλη μια φορά η Δημοκρατία και το δικαίωμα στην ελεύθερη έκφραση

 ΕΚΤΑΚΤΟ  ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ

Σήμερα καταλύθηκε για άλλη μια φορά η Δημοκρατία και το δικαίωμα στην ελεύθερη έκφραση.

Γιατροί από όλη την χώρα, μαζεύτηκαν έξω από το Υπουργείο Υγείας, με σκοπό να διαμαρτυρηθούν για το πολυνομοσχέδιο της υγείας.

Στο αίτημα να συναντηθούν με τον κ. Λοβέρδο, ο υπουργός απάντησε στέλνοντας τα ΜΑΤ. Αποτέλεσμα; Η πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πειραιά να καταλήξει στο Νοσοκομείο, ως θύμα ξυλοδαρμού.

Απέναντι στην καθολική αντίδραση του ιατρικού κόσμου για την καταστροφική πολιτική και στο χώρο της υγείας, η κυβέρνηση του μνημονίου, ενεργοποιεί τον μοναδικό φορέα διαλόγου κάθε αυταρχικού καθεστώτος. Την ωμή αστυνομική καταστολή.

Συμπαραστεκόμαστε και στηρίζουμε τους γιατρούς που έχουν καταλάβει το Υπουργείο Υγείας και απαιτούμε μαζί τους την απόσυρση του διαλυτικού και επικίνδυνου για την υγεία πολυνομοσχεδίου.

Συμμετέχουμε στην απεργία που κήρυξε η ΟΕΝΓΕ για τις  2 Φλεβάρη.

Η  ΕΝΩΣΗ  ΓΙΑΤΡΩΝ  ΕΣΥ  ΡΕΘΥΜΝΟΥ

Μία απάντηση στο “Καταλύθηκε για άλλη μια φορά η Δημοκρατία και το δικαίωμα στην ελεύθερη έκφραση”

 1. Καλή σας μέρα.Η "Δημοκρατία" έχει καταλυθεί χρόνια τώρα.Η Δημοκρατία τους λειτουργούσε τόσα χρόνια, υπηρετώντας με τους νόμους που αυτοί θέσπιζαν πάντα προς όφελός τους.Δημιούργησαν μια εικονική και πλαστική πραγματικότητα και αφού με όλα τα μέσα και τους μηχανισμούς τους, μας χειραγώγησαν και έφτασαν να ελέγχουν την σκέψη και τον νου μας,σήμερα με μεγάλη ευκολία μπορούν να καταλύουν και τις στοιχειώδεις διατάξεις της δικής τους "Δημοκρατίας" προκειμένου να ξεπεράσουν την κρίση του συστήματός τους και να συνεχίσουν την κυριαρχία τους.
  Στην ανάγκη να πετύχουν την επανακυριαρχία τους, δεν διστάζουν να προβούν σε καταιγιστικά μέτρα, που δημιουργούν συνθήκες μεταμοντέρνου Μεσαίωνα.
  Συνθήκες που θα οδηγήσουν μεγάλες μάζες της εργατικής τάξης σε αφανισμό.Άλλωστε είναι η μόνη διέξοδος τους, έστω και προσωρινή και με ξύλινα ποδάρια.
  Η καταστροφή των μέσων παραγωγής.
  Ο λαός μας, η εργατική τάξη, παραπαίει χωρίς αρχές, χωρίς στόχους, δίχως να μπορεί να ερμηνεύσει τους λόγους και τις αιτίες των φαινομένων.
  Επικίνδυνο σκηνικό. Επικίνδυνο γιατί με αυτόν τον τρόπο γινόμαστε ευάλωτοι, εύκολος στόχος, κατακερματισμένος ουσιαστικά.
  Χάθηκε πολύτιμος χρόνος, για την μετουσίωση του ταξικού ένστικτου σε ταξική συνείδηση,την περίοδο της "ειρηνικής συνύπαρξης", με όσες ευθύνες θα ακολουθήσουν αυτούς που η ιστορία τους έχει τάξει να παίξουν αυτόν τον ρόλο και ο λόγος ύπαρξής τους είναι αυτός ακριβώς να οργανώσουν την εργατική τάξη και να την οδηγήσουν στην κατάκτηση του στόχου της, που δεν μπορεί να είναι άλλος από την κατάκτηση της λαϊκής εξουσίας.
  Είναι φανερό καμιά πολιτική δύναμη ότι και όπως και αν εκφράζει την ιστορική πραγματικότητα, δεν μπορεί να αντιμετωπίσει από μόνη της όσο και αν παλεύει προς την σωστή κατεύθυνση,την λαίλαπα και τις δυνάμεις που την προωθούν.Ανάγκη των καιρών η συνύπαρξη ο κοινός αγώνας με στόχο. Προσανατολισμένοι, οργανωμένα και αποφασιστικά.Η ζωή και οι αγώνες θα αναδείξουν το καινούργιο, θα αναδείξουν νέους ηγέτες.
  Εμπειρία υπάρχει, υπάρχει και έμψυχο υλικό, το βασικότερο, υπάρχει μια επιστημονικά τεκμηριωμένη θεωρία που μπορεί να σταθεί οδηγός και σύμμαχος στους αγώνες.Τα κείμενα των κλασσικών της Μαρξιστικής θεωρίας.Η ίδια η Μαρξιστική θεωρεία.
  Δεν ξέρω αν υπάρχουν εκείνες οι δικλίδες ασφαλείας που θα συμβάλουν στην κατεύθυνση ώστε αυτός ο λαός να επιβάλει τους κανόνες εκείνους που θα εγγυώνται την διασφάλιση της Λαϊκής κυριαρχίας και δεν θα τον οδηγήσουν σε μια εναλλακτική λύση, που τελικά και παρά τις θυσίες του θα διαιωνίζουν και θα εκχωρούν για μια ακόμη φορά τα δικαιώματά του στα χέρια αλλότριων συμφερόντων.
  Γιατί το θέμα δεν είναι οι θυσίες που θα χρειαστούν, αλλά το αποτέλεσμα των θυσιών.
  Αυτός είναι λόγος που όλους όσους έχουμε την δυνατότητα να συμβάλουμε και να συνεισφέρουμε στην κατανόηση των φαινομένων και των διεξόδων που προβάλουν μπρος στα μάτια μας, να στραφούμε προς αυτήν την κατεύθυνση,απεμπολώντας και ξεσκεπάζοντας τις παραφιλολογίες, τις φιλοσοφίες και τους φιλόσοφους που με την μορφή περιφερόμενων θιάσων και επαναστατικές ρητορείες, συνεισφέρουν στην προσπάθεια αποπροσανατολισμού.
  Με την ίδια αποφασιστικότητα να ξεσκεπάσουμε τις ρεφορμιστικές και σεχταριστικές απόψεις.Πράγμα που προϋποθέτει και την δική μας αναπτυγμένη ταξική συνείδηση.
  Για αυτούς είναι μονόδρομος η καταστροφή των μέσων παραγωγής για εμάς είναι μονόδρομος η ανατροπή τους,με στόχο την Λαϊκή εξουσία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Current ye@r *