Για να μην υπάρχουν παρανοήσεις.

Την ολόπλευρη συμπαράσταση του μπλογκ μας στον αγώνα των μεταναστών απεργών πείνας την έχουμε εκφράσει από την πρώτη στιγμή. Επίσης με πολύ σκληρούς χαρακτηρισμούς είχαμε καυτηριάσει την αρχική θέση που πήρε απέναντι σ’ αυτή την κινητοποίηση το ΚΚΕ, όπως και απ’ την πολεμική μας δεν έλειψε το μαύρο μέτωπο που βρήκε την ευκαιρία να εξαπολύσει ομαδικά πυρά στο πανεπιστημιακό άσυλο. (Μια σχετική μας ανάρτηση υπάρχει εδώ).

Από κει και πέρα και όσο ο αγώνας των μεταναστών για δικαίωμα στην ζωή είναι σε εξέλιξη αρκεστήκαμε να δημοσιοποιούμε χωρίς να τα σχολιάζουμε  επιλεγμένα δημοσιεύματα όπως και ενυπόγραφα κείμενα που έστελναν στο μπλογκ μας δεσμευόμενοι δημόσια ότι:

«Οσο αφορά το συγκεκριμένο ζήτημα, τους χειρισμούς δηλαδή που έγιναν από πλευράς αλληλέγγυων στην απεργία πείνας των μεταναστών, όπως και για την θέση που πήραν πολιτικά κόμματα και συλλογικότητες, θα τοποθετηθούμε ξεκάθαρα σε χρόνο όμως που εμείς θα επιλέξουμε χωρίς να αφήνουμε περιθώρια για πολιτική σπέκουλα».

Για όποιον/α έχει την παραμικρή σχέση με την μπλοκόσφαιρα είναι καθαρό ότι δημοσιεύματα που είναι ενυπόγραφα δεν είναι απαραίτητο ότι εκφράζουν τους συντελεστές του μπλογκ όπου δημοσιεύονται.
Το ίδιο ακριβώς ισχύει και για την ανάρτησή μας με τίτλο: «Οι σύγχρονοι “Άθλιοι” και η αθλιότητα της Αριστεράς». Είναι ενυπόγραφη μας ήρθε με μαιηλ και εμείς πιστοί στην αρχική θέση που αναφέραμε την δημοσιεύσαμε χωρίς να την σχολιάσουμε.

Αυτή η ανάρτηση λογικά δεν έχει λόγω ύπαρξης. Επειδή όμως υπήρξε παρέμβαση από συντρόφους προς το μπλογκ μας θεωρούμε αναγκαίο να διευκρινίσουμε … τα αυτονόητα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *