Οι κλήσεις σε απολογία δεν μάς φοβίζουν, μάς εξοργίζουν!

 Αύριο Πέμπτη 3 Φλεβάρη στις 10:00 πμ τα μέλη της Πρωτοβουλίας Αλληλεγγύης στους 300 που κλήθηκαν σε απολογία, θα βρεθούν στο Εφετείο της οδού Λουκάρεως. Εκεί θα διαβάσουν τις πολιτικές δηλώσεις τους για τη στήριξη του αγώνα των 300 μεταναστών εργατών. Μαζί θα παρουσιαστεί και η δήλωση εκατοντάδων πολιτών ότι είναι συνυπεύθυνοι με τα πέντε μέλη της Πρωτοβουλίας Αλληλεγγύης.

Το απόγευμα της ίδιας μέρας, στις 6:00 στο Πνευματικό Κέντρο (Ακαδημίας), η Πρωτοβουλία Αλληλεγγύης καλεί σε διαδήλωση συμπαράστασης στην απεργία πείνας.

Ο μεγάλος αγώνας των 300 μεταναστών εργατών έχει μπει πια στην ένατη μέρα μέρα του. Τώρα που είναι εμφανής η σωματική κατάπτωση των απεργών, τώρα που όλοι ξέρουν τις άθλιες συνθήκες διαβίωσης στο σπίτι της οδού Ηπείρου, τώρα που δεν κινδυνεύουν μόνο οι μετανάστες με απέλαση αλλά και οι αλληλέγγυοι με κακουργηματική δίωξη, τώρα που οι κάθε λογής “διαμεσολαβητές” των “ίσων αποστάσεων” σιωπούν, τώρα είναι ακριβώς η ώρα που πρέπει να μπει στο προσκήνιο η κοινωνική αλληλεγγύη. Το αίτημα της νομιμοποίησης όλων των μεταναστών δεν είναι μόνο δίκαιο, αλλά αποτελεί θεμελιώδη προϋπόθεση για τη βελτίωση της θέσης όλων των εργαζομένων.

 Νίκη στην απεργία πείνας των 300 μεταναστών εργατών!

 Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου :

 10 π.μ.  ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ (ΛΟΥΚΑΡΕΩΣ)
 
6 μ.μ. ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ-ΡΙΩΝ (Πνευματικό Κέντρο – Ακαδημίας)

 Αθήνα 2/2/2011, (9η ημέρα απεργίας πείνας)

Πρωτοβουλία Αλληλεγγύης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Current ye@r *