Εκοψαν τα δωρεάν εισητήρια από τα άτομα με αναπηρία

Χτες είχαμε κάνει μια ανάρτηση αναφέροντας δυο «ειδησούλες» που είχαν περάσει στα «ψιλά» των φυλλάδων. Η μια απ’ αυτές ανέφερε ότι : «Τέρμα από σήμερα 1η Φεβρουαρίου οι κάρτες των ΑμεΑ στα λεωφορεία αστικά και υπεραστικά, γιατί έληξε η ισχύς τους και δεν ανανεώθηκαν, λόγω διαφωνίας Ομοσπονδίας ΚΤΕΛ με το υπουργείο Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης».
Σχολιάζοντας την είδηση χτες γράφαμε: «Όχι δεν οφείλεται σε ανικανότητα εκ μέρους του ελληνικού κράτους αυτές οι “παραλήψεις”. Απλώς οι άστεγοι και τα ΑμΕΑ δεν είναι εφοπλιστές και βιομήχανοι για να ενδιαφερθεί η “σοσιαλιστική” μας κυβέρνηση».

Με ευχάριστη έκπληξη είδαμε σήμερα –στην ιστοσελίδα της Αλφαβήτα– ότι υπήρξε επαρχιακό τηλεοπτικό κανάλι να ασχοληθεί με το θέμα.
Βλέπετε τα μεγάλα κανάλια που βουτηγμένα στην διαπλοκή και στην προσπάθεια εξαπάτησης του ελληνικού λαού δεν τους μένει χρόνος να ασχοληθούν με ένα τέτοιο θέμα. Αυτές τις μέρες προέχει η συκοφάντηση και προβοκάτσια ενάντια στους εργαζόμενους στα ΜΜΜ που βρίσκονται στους δρόμους όπως και των γιατρών που είναι σε κινητοποιήσεις.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *