Ματζούνια για την αξιολόγηση

image002ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ,  ΜΟΣΧΟ-ΠΟΥΛΑΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ

Πριν στεγνώσει το μελάνι του Π.Δ για την αξιολόγηση των εκπαιδευτικών,
ντίλερς του φόβου, έμποροι της γνώσης, θιασώτες του κανιβαλισμού στην εκπαίδευση, αργυρώνητοι τεχνοκράτες των απολύσεων, επιστήμονες της αρπαχτής, Εφιάλτες του επαγγελματικού μας αφανισμού ακονίζουν τα ξίφη τους, με τις ευλογίες του Υπουργείου:

« Εκατοντάδες εκπαιδευτικοί έχουν  αξιοποιήσει μέχρι τώρα μαθήματα μας για να  αποκτήσουν πιστοποιημένη εκπαίδευση, που τους διαφοροποιεί σημαντικά στις διαδικασίες αξιολόγησης, που απαιτούνται για το τομέα τους.
Σύμφωνα με το Ν.3839/201 και το προεδρικό διάταγμα 152/240-ΦΕΚ5/11/2013-4107 μόνο τα πιστοποιητικά που εκδίδονται από δημόσιο φορέα σαν το δικό μας Πανεπιστήμιο, είναι αναγνωρισμένα.
O νέος κύκλος σπουδών του εξ αποστάσεως (e-learning) προγράμματος τουτμήματος Οικονομικής επιστήμης του Πανεπιστημίου Πειραιώς έχει καταληκτική ημερομηνία εγγραφών στις 10 Ιανουαρίου 2014.
Σας παρακαλούμε να ενημερώσετε τους συναδέλφους σας για τα προτεινόμενα μαθήματα που μπορούν να παρακολουθήσουν απλά και μόνο με τη χρήση ενός υπολογιστή με σύνδεση στο διαδίκτυο »

Από το συνοδευτικό μειλ που προωθήθηθηκε από τις υπηρεσίες του Υπουργείου στις σχολικές μονάδες.

ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ!

ΠΑΠΛΩΜΑΤΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ «ΕΛΛΗ ΑΛΕΞΙΟΥ»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *