Το κίνημα “ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ” στο προσκήνιο

 

Πολύ καλή παρουσία είχε ο εκπρόσωπος του κινήματος «Δεν πληρώνω» , γιατρός Β. Παπαδόπουλος στην τηλεοπτική εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου. (Δείτε το βίντεο). Ηταν σαφής, κατανοητός, και χωρίς ούτε ψήγμα «ξύλινης γλώσσας» έκανε τον παρευρισκόμενο πρώην εργατοπατέρα και νυν εθνονταβατζή Πρωτόπαπα, να χάσει την ψυχραιμία του και αντιδρώντας σπασμωδικά, διακόπτοντας τον, να προσπαθήσει να αποπροσανατολίσει την συζήτηση.

Το μόνο που κατόρθωσε, φυσικά ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ ήταν να εκδηλώσει την αμηχανία του και τον τρόμο που διακατέχει τον κυβερνητικό κοινοβουλευτικό λόχο γιατί το κίνημα ανυπακοής, διευρύνεται, παίρνει μαζικά χαρακτηριστικά και αφού δεν είναι κομματικά ελεγχόμενο δεν είναι εύκολο να εκφυλιστεί.

7 απαντήσεις στο “Το κίνημα “ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ” στο προσκήνιο”

  1. Συγχαρητηρια στον συναγωνιστη Βασιλη Παπαδοπουλο που αναμεσα σε ενα ματσο γραβατωμενα λαμογια – εξαιρουνται καποιοι – εδειξε με απλες και σταρατες κουβεντες, την πολιτικη ουσια του κινηματος ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ. Νομιζω οτι οσο δυσκολο ειναι να κρατας την ψυχραιμια σου με επαγγελματιες ξεπουλημενους πολιτικους σαν τον Πρωτοπαππα, αλλο τοσο δυσκολο ειναι να μην συγχαρεις τον συναγωνιστη (που αλλωστε ειναι και διωκομενος) για τον σαφη, ανεπιτιδευτο και αιχμηρο λογο του που κερδισε τις εντυπωσεις.

  2. Εγώ αντίθετα θα συνέστηνα στον Παπαδόπουλο αλλά και στον οποιοδήποτε βγει στο γυαλί να είναι πολύ πιο καλά προετοιμασμένος αφού μπαίνει σε λάκο λεόντων,για να μη χάσει τουλάχιστον τις εντυπώσεις για όσο τον αφήσουν να μιλήσει.Και ο φίλος Παπαδόπουλος δεν ήταν πράγμα που το αντιλαμβάνεται και ο ίδιος αφού παρασύρθηκε από την δίκαιη οργή του με αποτέλεσαμ να χάσει την ψυχραιμία του και να μη μπορεί να απαντήσει κάποια στιγμή στον αλήτη τον Πρωτόπαππα.Ευτυχώς που τον έβγαλε από τη δύσκολη θέση ο Λαφαζάνης.

    Αυτό δεν έχει να κάνει μόνο με τον Παπαδόπουλο αλλά με τον οποιοδήποτε βγαίνει στην τηλεόραση.Θέλει μεγάλη προετοιμασία η δουλειά

  3. Πόσο πιο ξεφτίλας μπορέι να γίνει ο πρώην εργατοπατέρας Πρωτόπαπας; Mπράβο στον Λαφαζάνη που υπερασπίστηκε τον Β.Παπαδόπουλο όσο προσπαθούσε ο πράσινος ξεφτίλας να τον εμποδίσει να μιλήσει.Ο Χατζηνικολάου στον κόσμο του, από τη νιρβάνα του ξαφνικά αρχίζει να φωνάζει σε όλους δικαίως και αδίκως.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *