Καταστολή του λαού από το στρατό 2 -Tι λέει στρατιωτικός στον ΠΑΣΟΚοΧασαπόπουλο του Mega

Είδαμε σε προηγούμενο άρθρο μας βίντεο και ανάλυση για το πως η άρχουσα τάξη εκπαιδεύει σιγά-σιγά το στρατό για καταστολή μεγάλων εξεγέρσεων, τις οποίες φοβούνται, καθώς το ξέρουν ότι οι ανισότητες-ρεκόρ δε θα γίνουν εύκολα αποδεκτές από τους λαούς.

Ας δούμε ένα πάρα πολύ αποκαλυπτικό βίντεο, από την πρωινή εκπομπή του Χασαπόπουλου στο Mega – παρατηρήστε το τι δηλώνει με μεγάλη ειλικρινέστατη κυνικότητα ο καλεσμένος του (στρατιωτικός) (ειδικά στο 6′.20” αλλά και αλλού), και το πως στο τέλος του βίντεο ο Χασαπόπουλος έχει εκνευριστεί και φωνάζει εναντίον ακόμα και του συμπαρουσιαστή του, που κρατά μια σχετικά πιο αξιοπρεπή στάση στο θέμα:

2 απαντήσεις στο “Καταστολή του λαού από το στρατό 2 -Tι λέει στρατιωτικός στον ΠΑΣΟΚοΧασαπόπουλο του Mega”

  1. Περιμένουμε πως και πως στις 20/02 να τα πουμε από κοντα στην παρουσίαση του βιβλίου. Η προσφορά σας κοπέλια είναι μεγάλη στο κίνημα. Συνεχίστε έτσι. Πρέπει να διαμορφώσουμε τα δικά μας δίκτυα ενημέρωσης και να τα διαδόσουμε σε όσο πιο πολλούς συναδέλφους μας.

    Στην εκδήλωση θα φέρω και τους γονείς μου και φίλους μου!

  2. Βαθύ Κόκκινο,αναμένουμε τη μαρξιστική-λενινιστική θεώρηση περί στρατού,γιατί ανατριχιάσαμε με την τόση άνεση του στρατηγού!

    Ευχαριστώ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *