Τα ΜΑΤ εναντίον γιατρών

Σήμερα υπήρξε η μεγαλύτερη συγκέντρωση γιατρών που έχει γίνει τα τελευταία χρόνια, η οποία είχε και την «ανάλογη» αντιμετώπιση από τα ΜΑΤ (Δείτε το βίντεο). Τα ΜΜΕ φυσικά ποντάρουν στον «κοινωνικό αυτοματισμό» και στα προβλήματα που δημιουργεί αυτή η απεργία για να στηρίξουν τις κυβερνητικές επιλογές.

«Με τις εντολές της τρόικας και της Μέρκελ, η κυβέρνηση προωθεί την κατεδάφιση του ΕΣΥ και του Κοινωνικού Κράτους , αφαιρώντας και το ελάχιστο “ δίχτυ ασφαλείας” του εργαζόμενου και του ανήμπορου πολίτη απέναντι στα μεγάλα οικονομικά συμφέροντα που την τελευταία 20ετία κάνουν party στο χώρο της υγείας, λεηλατώντας τα Ασφαλιστικά Ταμεία και τις τσέπες των πολιτών. Το νομοσχέδιο του Λοβέρδου είναι η επισφράγιση της άνομης συμφωνίας», γράφει προκήρυξη των γιατρών και αυτή είναι η πραγματικότητα.

2 απαντήσεις στο “Τα ΜΑΤ εναντίον γιατρών”

  1. Δείμο, θα γίνουν κι αυτοί λογιστές…υπάλληλοι στο επάγγελμα τους!

    Μη βιάζεσαι να τους τσουβαλιάσεις (χωρίς να λέω ότι έχεις τέτοια πρόθεση).

  2. έχει πολύ μεγάλη πλάκα το γεγονός ότι καθόμαστε και συζητάμε αν πρέπει ή όχι να υποστηρίξουμε τους γιατρούς, οι οποίοι χάνουν ολοκάθαρα συντεχνιακά μονοπώλια, ενώ τόσα χρόνια και την υγεία πλήττουν (φακελάκια, λάθη κλπ) χωρίς ποτέ να επιτρέπουν την τιμωρία κανενός, χωρίς να κάνει κάποιος την άδεια. Και τώρα απειλούν με πειθαρχικό, λες και το πειθαρχικό είναι όργανο συνδικαλιστικό… Και όχι μόνο τούτο, αλλά αυτοί οι τύποι είναι που σε κάθε απεργία βρίσκονται απέναντι σε εργαζόμενους. Έλεος! Όχι άλλη συμπαράσταση σε τόσο δεξιούς…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Current ye@r *