Περνάει ο στρατός του λαού μας ένοπλος εχθρός

Tελικά οι μάσκες έπεσαν. Όπως είχαμε ενημερώσει με επανειλημμένες ανακοινώσεις μας που προέρχονταν από φαντάρους που υπηρετούν στην 71η Αερομεταφερόμενη Ταξιαρχίας ΠΟΝΤΟΣ, με έδρα τη Νέα Σάντα Κιλκίς, το χρονικό διάστημα Πέμπτης 3/2 και Παρασκευής 4/2, πραγματοποιήθηκαν Ασκήσεις Καταστολής Πλήθους, υπό την επίβλεψη της πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας των Ενόπλων Δυνάμεων, στην περιοχή Κορομηλά, όπου υπάρχει ειδική διαμόρφωση που ικανοποιεί τις ανάγκες πολεμικών και κατασταλτικών σεναρίων αντιμετώπισης Αντάρτικου Πόλης. Επαγγελματίες Οπλίτες ντυμένοι ως ΜΑΤ, με πλήρη εξάρτηση αντιμετώπισαν φαντάρους σε ρόλο εξαγριωμένου διαδηλωτή, ενώ αξιωματικοί έριχναν μολότοφ.

Τις αποκαλύψεις ακολούθησαν απειλές για στρατοδικείο, η επίσημη διάψευση του ΓΕΣ που χαρακτηρίζει την άσκηση «Διαχωρισμό Αντιμαχομένων», αλλά σε ομιλία του ο διοικητής του 596 Τάγματος αποκάλυψε ότι εξαιτίας της ελληνικής συμμετοχής στον Ευρωστρατό, από την άνοιξη ο ελληνικός στρατός είναι υποχρεωμένος να έχει δύο διμοιρίες Καταστολής Πλήθους! Η 71η Αερομεταφερόμενη Ταξιαρχία, εκτός των «εθνικών» της αποστολών, εκπαιδεύεται, αξιολογείται και έχει την ετοιμότητα να διαθέσει τμήματα, στη Βαλκανική Ταξιαρχία (ΗELEBROC) και στη Δύναμη Άμεσης Αντίδρασης του ΝΑΤΟ (NRF-NATO Response Force), που σύμφωνα με το νέο δόγμα της συμμαχίας το οποίο αποφασίστηκε στη Σύνοδο της Λισαβόνας έχει τη δυνατότητα παρέμβασης στο εσωτερικό χωρών, ώστε να προστατέψει το αστικό καθεστώς εξουσίας που απειλείται από κοινωνικές εξεγέρσεις.

ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ ΠΛΗΘΟΥΣ;

Μετά τη δημοσίευση του σχετικού βίντεο από τη διεξαγωγή της Άσκησης ΚΑΛΛΙΜΑΧΟΣ όλα τα προπαγανδιστικά ψεύδη του ΓΕΣ, του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας και της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ (που συνεχίζει την διεξαγωγή ασκήσεων Καταστολής Πλήθους που άρχισαν επί κυβερνήσεως ΝΔ) αποτελούν παρελθόν.

ΨΕΜΑ 1ο: Κύριοι του ΓΕΣ και του ΥΠΕΘΑ που είναι οι εκατοντάδες διαδηλωτές του αντιπολεμικού κινήματος που εφορμούν με εχθρικές διαθέσεις ενάντια σε εθνικές και νατοϊκές στρατιωτικές εγκαταστάσεις; ΠΟΥΘΕΝΑ.

ΨΕΜΑ 2ο: Που είναι τα «ειρηνευτικά σας στρατεύματα» που σύμφωνα με την τελευταία ανακοίνωση σας παρεμβαίνουν ανάμεσα σε ομάδες που συγκρούονται και προχωρούν σε Διαχωρισμό Αντιμαχομένων; ΠΟΥΘΕΝΑ.

Αυτό που είδαμε είναι η πλήρη εφαρμογή του Εγχειριδίου Καταστολής Πλήθους, που εδώ και χρόνια η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ και το ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ έχει αποκαλύψει την ύπαρξη του. Παρακολουθήσαμε τη διεξαγωγή ασκήσεων από τις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις που βασίζονται σε αυτό, του οποίου εσείς αμφισβητείται την ύπαρξη, και δεν κάνετε τίποτε άλλο τόσα χρόνια από το να ψεύδεστε συστηματικά!

ΨΕΜΑ 3ο: Που είναι τα ελληνικά στρατεύματα που συμμετέχουν σε «ειρηνευτικές αποστολές»;
Αυτό που εκτελέστηκε μπροστά στα μάτια μας είναι ένα σενάριο άσκησης που εσείς ετοιμάσατε και δείχνει αγανακτισμένους πολίτες που απαιτούν FREEDOM, δηλαδή ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ.
Οι ίδιοι ομολογείται ότι τα ελληνικά στρατεύματα που δρουν στο εξωτερικό αποτελούν Δυνάμεις Κατοχής!

Αυτό που είδαμε στο συγκεκριμένο βίντεο είναι συγκρούσεις διαδηλωτών με πάνοπλους άνδρες των ΜΑΤ, οι οποίοι συνεργάζονται «αρμονικά» με άγρια εκπαιδευμένα σκυλιά, ενώ πίσω τους ακολουθούν τεθωρακισμένα οχήματα, με τους άνδρες τους να έχουν το δάκτυλο στην σκανδάλη των βαριών πυροβόλων, έτοιμοι να γαζώσουν με αυτά τους διαδηλωτές αν το κρίνουν σκόπιμο.
Το φύλλο συκής που επέλεξε να κρατήσει το ΥΠΕΘΑ και το ΓΕΣ είναι η διαβεβαίωση ότι τα συγκεκριμένα στρατεύματα δεν πρόκειται να κάνουν χρήση της κατασταλτικής τους εκπαίδευσης εντός ελληνικών συνόρων. Είναι χαρακτηριστικά τα λόγια του διοικητή στο 596 Τάγμα: «Εμείς είμαστε Νατοϊκή Δύναμη. Δεν εκπαιδευόμαστε να Καταστέλλουμε Πλήθη στην Ελλάδα, αλλά στο εξωτερικό. Αύριο μπορεί να μας διατάξουν να πάμε στην Αίγυπτο να καταστείλουμε την εξέγερση. Αυτός είναι ο ρόλος μας».

Είναι πλέον δύσκολο να υπολογίσουμε το πόσες φορές το ΥΠΕΘΑ και το ΓΕΣ άλλαξαν γραμμή προκειμένου να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα. Μέχρι που στην εκπομπή του MEGA το Σαββατοκύριακο, των Χασαπόπουλου-Αναγνωστάκη, ο καλεσμένος τους συνταγματάρχης εν. αποστρατεία Μυλωνάκης ήρθε να αποκαλύψει τον σύγχρονο βίαιο κατασταλτικό ρόλο του ελληνικού στρατού, σοκάροντας συντελεστές της εκπομπής και τηλεθεατές, δηλώνοντας: “είναι πολύ λογικό ο στρατός να επεμβαίνει, όταν ξεσπούν κοινωνικές ταραχές φέρνοντας σαν παράδειγμα τον Δεκέμβρη του 2008!! Υπενθύμισε επίσης παλαιότερη άσκηση της ΕΕ, που είχε σαν σενάριο επέμβαση της δύναμης σε ευρωπαϊκό νησί που είχε «διασαλεφθεί η τάξη από την αύξηση των μεταναστών»!! Απορούσε μάλιστα, όταν ρωτούσαν οι δημοσιογράφοι: μα είναι δυνατόν, ή . προφανώς εννοείτε ότι αυτά γίνονται σε άλλες χώρες, ή όταν διερώτονταν . έχει άραγε το δικαίωμα το ΝΑΤΟ να επεμβαίνει στο εσωτερικό μιας χώρας;;”

Η κυβέρνηση και η στρατιωτική ηγεσία κατέληξαν ότι έπρεπε να αφήσουν στην άκρη τα μισόλογα και να βγουν επιθετικά. Επιχείρησαν να τρομοκρατήσουν την κοινωνία αποκαλύπτοντας τις πραγματικές ολοκληρωτικές τους προθέσεις. Ακολουθώντας το δρόμο της κλιμάκωσης του αυταρχισμού που μέχρι τώρα περιελάμβανε τις υβριστικές επιθέσεις του Πάγκαλου, τη βία των ΜΑΤ, την απαγόρευση της Απεργίας και την συκοφάντηση των αγώνων, περνούν σε ύβρεις για «τζαμπατζήδες» του Ρέππα, κυνήγι μεταναστών, επικήρυξη γιατρών- φαρμακοποιών, κατάργηση του Ασύλου, Κατοχή της Κερατέας, απαγόρευση των αγροτικών κινητοποιήσεων.

Η κυβέρνηση αντιμέτωπη με το πρωτότυπο γενικευμένο αντάρτικο των ΔΙΟΔΙΩΝ και του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ, διαβλέποντας τα προμηνύματα γενικευμένης κοινωνικής εξέγερσης που όπως στη Βόρεια Αφρική θα είναι ικανή να ανατρέψει ισχυρές βεβαιότητες για το αστικό καθεστώς εξουσίας, ΑΠΕΙΛΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ. Είναι μεγάλο ερώτημα το πώς έφτασε το βίντεο της άσκησης ΚΑΛΛΙΜΑΧΟΣ στο ίντερνετ. Ιδιαίτερα, αν αναλογιστεί κανείς ότι για μια απλή φωτογραφία, ακόμη και παλιών στρατιωτικών εγκαταστάσεων που υπολειτουργούν, προβλέπεται δίωξη για κατασκοπεία!

Όμως αυτό που δεν μπορεί να λογαριάσει η κυβέρνηση είναι η απόσταση που την χωρίζει από την κοινωνία. Ή μήπως γνωρίζοντας την οργή και αγανάκτηση που αναζητά κοινωνική και πολιτική διέξοδο, Τρομοκρατεί;

Αποτελεί τεράστιο στοίχημα για την κυβέρνηση το πώς θα στρέψει τους ΕΠ.ΟΠ. ενάντια σε εργατικές κινητοποιήσεις όταν χιλιάδες εξ αυτών απειλούνται με απόλυση. Είναι μεγάλο ρίσκο για την κυβέρνηση και τον υπουργό Εθνικής Άμυνας να διατάξει τα μόνιμα στελέχη να Καταστείλουν Διαδηλώσεις όταν αξιωματικοί και υπαξιωματικοί πρόσφατα διαδήλωσαν και απέργησαν εξαιτίας των περικοπών, αρνούνται την αποστολή τους στο Αφγανιστάν και διεκδικούν την Συνδικαλιστική τους οργάνωση.

Παίζει με τη φωτιά η κυβέρνηση αν νομίζει ότι μπορεί να κατεβάσει τους φαντάρους στο πεζοδρόμιο ενάντια σε απεργούς και εξεγερμένους. Το Δεκέμβρη του 2008, η κυβέρνηση της ΝΔ το ΘΕΛΗΣΕ, αλλά δε το ΜΠΟΡΕΣΕ! Εμείς ως ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ δεσμευόμαστε ότι ΔΕΝ ΘΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΜΕ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ ΠΛΗΘΟΥΣ. Αν τολμήσουν να κατεβάσουν στρατό στο δρόμο θα πρέπει να είναι σίγουροι ότι θα αντιμετωπίσουν ΕΞΕΓΕΡΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ. Τέλος.

Τα όπλα μας δεν πρόκειται να τα στρέψουμε ενάντια στους φίλους και γονείς μας που αγωνίζονται για τα κοινά μας δικαιώματα και ανάγκες. ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΟΥΝΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ.

Ο ΕΧΘΡΟΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437

 Βλέπουν τον αγωνιζόμενο λαό ως «εσωτερικό εχθρό»

 

 
Οσοι είδαν το βίντεο από τη στρατιωτική άσκηση που έγινε στο Κιλκίς για την αντιμετώπιση διαδηλωτών, βεβαιώνουν πως σε ορισμένες πλευρές της η άσκηση τίποτα δεν είχε να ζηλέψει από αυτά που συμβαίνουν αυτές τις μέρες στην Κερατέα. Στο Κιλκίς, ο στρατός χτυπούσε εικονικούς στόχους, ενώ στην Κερατέα η Αστυνομία ασκείται επί πραγματικών στόχων.

Ο διευθυντής της «Καθημερινής» έγραψε ήδη για τρόμο μπροστά σε μια κρίση που θα απλώνεται από τον Προμαχώνα ως την Κερατέα και το κέντρο της Αθήνας.

Το σίγουρο είναι πως η κυβερνητική πολιτική έχει βάλει απέναντί της το σύνολο του εργαζόμενου λαού. Το κάνει, βέβαια, αριστοτεχνικά. Προσπαθεί να ρίχνει τη μια ομάδα εργαζομένων ενάντια στην άλλη, έτσι που στο τέλος κανείς να μη βλέπει τη μεγάλη εικόνα, ότι όλοι είναι θύματα της ίδιας επίθεσης.

Σ’ αυτήν την επιχείρηση, ο αστικός Τύπος παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο.

Παπαχελάς, Πρετεντέρης, Παναγιώτου, Βλαβιανός, Μανδραβέλης, δηλαδή οι κεντρικοί αρθρογράφοι στις μεγάλες εφημερίδες της αστικής τάξης, είναι οι χτεσινοί αστέρες που ανέλαβαν να εξηγήσουν με τον ίδιο ακριβώς τρόπο ότι η χώρα βυθίζεται στην αναρχία. Ως αναρχία χαρακτηρίζουν τις λαϊκές κινητοποιήσεις κάθε μορφής, τις οποίες προβοκάρουν τσουβαλιάζοντάς τες με πράξεις τραμπούκων.

Το άρθρο στα ΝΕΑ έκανε καθαρό πως αυτό που πρέπει να αντιμετωπιστεί είναι ο ταξικός αγώνας χαρακτηρίζοντας τον ως «κοινωνική αυτοδικία».

Το άρθρο στην ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ αρκείται να ζητήσει να βγει στους δρόμους η «σιωπηλή πλειοψηφία».

Ολοι μαζί ψάχνουν τρόπο να αντιμετωπίσουν τη δίκαιη οργή. Του συνταξιούχου που τον πετάνε στον Καιάδα, του γιου του που τον απολύουν και του εγγονού που με τρία πτυχία και 600 αιτήσεις για δουλειά εισπράττει ένα «είσαι άχρηστος».

Απέναντι σ’ αυτή τη δίκαιη οργή παίρνουν θέση οι Παπα-Πρετεντέρηδες με το αθώο δεν μπορούμε να ξεχωρίσουμε ποιος διεκδικεί και ποιος είναι τραμπούκος. Κι όμως μπορούν. Τους το γράψαμε προχτές από αυτή εδώ τη στήλη: «Το μπάσιμο τραμπούκων σ’ ένα θέατρο, ως “αθλητική”, δήθεν, διαμαρτυρία, έκανε μπαμ από χίλια μίλια μακριά για το στημένο του πράγματος. Τα άρθρα, που επιχείρησαν να το αναγάγουν σε “κοινωνικό φαινόμενο”, είχαν γραφτεί πριν ακόμα οι τραμπούκοι εκτελέσουν το σχέδιο. Η βιασύνη με την οποία στον αστικό Τύπο έσπευσαν να στήσουν συνειρμό με τη “Μαρφίν”, αποκάλυψε το ενιαίο κέντρο που κινεί τέτοιου τύπου νήματα και ποιον αντίπαλο θέλουν πράγματι να αντιμετωπίσουν» (Ριζοσπάστης 7 Φλεβάρη).

Οτι όλοι αυτοί δουλεύουν κάτω από ενιαίο κέντρο, ενισχύεται κάθε μέρα. Απόδειξη τα χτεσινά πανομοιότυπα άρθρα τους.

Στα οποία απαντάμε με τις ίδιες λέξεις: Εχουν καθαρό πως απέναντι στη βάρβαρη πολιτική που εφαρμόζεται και τα ακόμα χειρότερα που αυτή φέρνει, δεν μπορεί παρά να ορθώσει το ανάστημά του ένα μεγάλο λαϊκό κίνημα που θα αξιώνει την ανατροπή και αυτής της πολιτικής και των φορέων της. Εχουν καθαρό πως η επιδιωκόμενη κατάργηση των συλλογικών συμβάσεων, η δουλειά λάστιχο, οι συντάξεις πείνας, η ακριβοπληρωμένη Υγεία, η Παιδεία – εργοστάσιο παραγωγής σύγχρονων σκλάβων, η εξαφάνιση κάθε ίχνους Πρόνοιας, δεν μπορούν να περάσουν με τα θύματα να κραυγάζουν «σφάξε με αγά μου να αγιάσω»…

Αυτό το κίνημα θέλουν να προλάβουν.

Δεν θα τους περάσει. Απόδειξη: Η σημερινή μέρα πανελλαδικής δράσης ενάντια στο σύνολο της αντεργατικής αντιλαϊκής πολιτικής που εφαρμόζει η κυβέρνηση και προωθούν τα μέσα ενημέρωσης που ελέγχει το κεφάλαιο.

Ασχετο: Ο Καρατζαφέρης προανήγγειλε μέσω «Αυριανής» πόλεμο με άλλον μεγαλοεκδότη. Από την «Ελευθεροτυπία» απέδωσαν «σταλινισμό» στο MEGAλο κανάλι. Οι εξελίξεις στον πόλεμο των βουβαλιών αναμένονται καυτές. Ας έχει το νου το λαϊκό κίνημα καθώς τελειώνουν μία προς μία όλες οι αυταπάτες περί δημοσιογραφίας που μπορεί να λειτουργεί ανεξάρτητα από τα αφεντικά της και όλα τ’ αφεντικά γενικά.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *