Δημήτρης Ρέππας: (1974-2011)…τριανταεπτά χρόνια τζαμπατζής!!!

(1974-2011)…τριανταεπτά χρόνια τζαμπατζής!!!
Δημήτρης Ρέππας
Ο υπουργός που αποκαλεί τζαμπατζή τον συνταξιούχο, τον άνεργο, τον χαμηλόμισθο και τελικά όποιον δεν αντέχει πια να του πιάνουνε συνέχεια το κώλο κάτι τύποι σαν τον υπουργό.

Είναι το λιγότερο θράσος , ένας άνθρωπος που σε ολόκληρη τη ζωή του ζει παρασιτικά από τον έλληνα φορολογούμενο, να τον αποκαλεί τζαμπατζή!
Ο άνθρωπο που αν καθήσει να μετρήσει κάποια στιγμή τα ένσημα του, δεν θα του πάρει περισσότερο απο 30 δευτερόλεπτα!!!
Ολα πράσινα και με τον ήλιο του ΠΑΣΟΚ.

Για του λόγου το αληθές διαβάστε το βιογραφικό του.
Απο την προσωπική του σελίδα παρακαλώ.

1974: Εντάχθηκε στο ΠΑ.ΣΟ.Κ.
1975: Εκλέχθηκε Πρόεδρος του Συλλόγου Φοιτητών της Οδοντιατρικής Σχολής και μέλος του Κεντρικού Συμβουλίου της Εθνικής Φοιτητικής Ένωσης Ελλάδας (ΕΦΕΕ), στις πρώτες μετά τη Δικτατορία ελεύθερες εκλογές των φοιτητικών οργάνων.
1976 έως 1981: Γραμματέας αναπληρωτής της Νεολαίας ΠΑ.ΣΟ.Κ.
1981: Εκλέγεται για πρώτη φορά Βουλευτής Αρκαδίας.
1984: Εκλέχθηκε μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑ.ΣΟ.Κ.
1993: Εκλέχθηκε μέλος του Προεδρείου της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑ.ΣΟ.Κ.
22 Ιανουαρίου 1996: Αναλαμβάνει Υπουργός Τύπου & Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης. Ο Πρωθυπουργός του αναθέτει τη θέση του Κυβερνητικού Εκπροσώπου. Τη θέση αυτή διατηρεί μετά τις εθνικές εκλογές του 1996 και του 2000 μέχρι τον Οκτώβριο του 2001, επί έξι χρόνια.
Οκτώβριος 2001: Εκλέγεται μέλος του Εκτελεστικού Γραφείου της Κεντρικής Επιτροπής, μετά το 6ο Συνέδριο του ΠΑ.ΣΟ.Κ.
24 Οκτωβρίου 2001: Αναλαμβάνει Υπουργός Εργασίας & Κοινωνικών Ασφαλίσεων. Θέση που διατηρεί μέχρι τις εκλογές του Μαρτίου 2004

Κατά τη διάρκεια της υπουργικής θητείας του διετέλεσε μέλος της οκταμελούς Κυβερνητικής Επιτροπής και άλλων κυβερνητικών οργάνων. Ανέλαβε σειρά νομοθετικών και κοινωνικών πρωτοβουλιών στους τομείς της ενημέρωσης, της απασχόλησης και της κοινωνικής ασφάλισης.
Το πρώτο εξάμηνο του 2003, στο πλαίσιο της Ελληνικής Προεδρίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, άσκησε τα καθήκοντα του Προέδρου του Συμβουλίου Υπουργών Κοινωνικών Υποθέσεων.

7 Μαρτίου 2004: Εκλέγεται και αναλαμβάνει καθήκοντα Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑ.ΣΟ.Κ., θέση στην οποία επανεκλέγεται από τους συναδέλφους του Βουλευτές και το 2006 διατηρώντας αυτή την ιδιότητα καθ’ όλη την κοινοβουλευτική περίοδο, μέχρι τις εκλογές του Οκτωβρίου 2009. Με την ιδιότητα αυτή συμμετείχε στα κορυφαία όργανα του ΠΑ.ΣΟ.Κ. (Πολιτικό Συμβούλιο, Κοινοβουλευτικό Συμβούλιο και Εθνικό Συμβούλιο).

4 Οκτωβρίου 2009: Εκλέγεται και αναλαμβάνει Υπουργός Υποδομών, Μεταφορών & Δικτύων.
Ως Υπουργός και ως Βουλευτής έχει συμμετάσχει σε πολλά Διεθνή Συνέδρια και έχει εκπροσωπήσει την Ελλάδα και το ΠΑ.ΣΟ.Κ. σε Διεθνείς Οργανισμούς και Εκδηλώσεις. Έχει δημοσιεύσει πολλές μελέτες – άρθρα και το βιβλίο «Πρόσωπο με πρόσωπο με τα Μέσα Ενημέρωσης» (Εκδόσεις Καστανιώτη).

Οποιος μπορει να ανακαλυψει μεσα απο το βιογραφικο του υπουργου εστω και μια υποψια για ενσημο εργασιας εκτος ΠΑΣΟΚ κερδιζει το βιβλιο του υπουργου
«Πρόσωπο με πρόσωπο με τα Μέσα Ενημέρωσης» (Εκδόσεις Καστανιώτη).

Τελικα στο Πανεπιστημιο δεν σπουδασε οδοντιατρος
Σπουδασε ΠΑΣΟΚ!!!
Και αυτη την επιστημη εφαρμοζει τωρα.
Και την εφαρμοζει καλα.
Ομολογουμενως δεν πηγαν τζαμπα αυτα που του εμαθε το “Πανεπιστημιο του ΠΑΣΟΚ”
ΑΡΙΣΤΟΥΧΟΣ!!!!

ΑΡΙΣΤΟΥΧΟΣ ΤΖΑΜΠΑΤΖΗΣ!!!

Οσο για τα χρονια που “προσφερει” στον Ελληνικο Λαο (1974-2011)
ειναι κατα τι περισσοτερα
απο τα χρονια που “προσφερει “ενα αλλο μελος της Σοσιαλιστικης Διεθνους
σε ενα αλλο λαο…
Ο Μουμπαρακ!

1974-2011
Τριαντα επτα χρονια τζαμπατζης

Τελεια..και παυλα .-

Πηγή: Αναρχογατούλης

Μία απάντηση στο “Δημήτρης Ρέππας: (1974-2011)…τριανταεπτά χρόνια τζαμπατζής!!!”

  1. Νομίζω,ότι τον αδικείτε!δεν τον πολυσυμπαθώ αλλά δεν είναι ο μόνος που ασχολείται αποκλειστικά με την πολιτική.Άλλωστε και στην αρχαία άμεση δημοκρατία,αυτοί που απασχολούνταν σε υπεύθηνες θέσεις πληρωνόντουσαν,ακόμη δε και οι πολίτες που μετείχαν στην βουλή των 500.Τι να κάνει ο άνθρωπος αφού κυβερνάn συνεχώς το ΠΑΣΟΚ με μικρά διαλείμματα!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Current ye@r *