“Η ανομία είναι αυτό που σήμερα πληρώνει ο ελληνικός λαός.” (Παπανδρέου)

“Η ανομία είναι αυτό που σήμερα πληρώνει ο ελληνικός λαός.” (Παπανδρέου)
Ας θυμηθούμε μερικούς νόμους…

«Νομίζετε ότι η ανομία είναι επαναστατική και βοηθά το λαό. Η ανομία είναι αυτό που σήμερα πληρώνει ο ελληνικός λαός. Αυτό θέλετε να συνεχίσετε; Ποιος κερδίζει σε αυτό το περιβάλλον;» Λέει ο παπατζής.

Ας θυμηθούμε πρώτα μερικούς νόμους.

 • Μείωσε κατά 20% τους μισθούς των εργαζομένων. νόμος!
 • Μείωσε κατά 15% τις συντάξεις. νόμος!
 • Κατάργησε τα Δώρα Χριστουγέννων και Πάσχα και το επίδομα αδείας των δημοσίων υπαλλήλων και όλων των συνταξιούχων του δημόσιου και του ιδιωτικού τομέα. νόμος!
 • Επέβαλε «πάγωμα» (ουσιαστικά μείωση) των μισθών για το δημόσιο και ιδιωτικό τομέα και όλων των συντάξεων τουλάχιστον για τα επόμενα τρία χρόνια. νόμος!
 • Κατάργησε τις Συλλογικές Συμβάσεις και τον κατώτερο μισθό. Μείωσε την αμοιβή των νέων εργαζομένων (15χρονων και 17χρονων παιδιών) στο 70% του κατώτερου μισθού, μέσω της «μαθητείας». Μείωσε την αμοιβή των νεοπροσλαμβανόμενων κάτω των 25 ετών στο 84% του κατώτερου μεροκάματου και μισθού, δημιουργώντας μισθούς της τάξης των 590 ευρώ μεικτά! νόμος!
 • Μείωσε την αποζημίωση των εργαζομένων, λόγω απόλυσης κατά 50%. νόμος!
 • Εκτίναξε τα όρια συνταξιοδότησης στα 40 χρόνια δουλειάς. νόμος!
 • Επέβαλε στις γυναίκες να δουλεύουν από 5 μέχρι 17 χρόνια παραπάνω, στο όνομα της «εξίσωσής» τους με τους άντρες. νόμος!
 • Αύξησε τρεις φορές μέσα τους συντελεστές του ΦΠΑ. νόμος!
 • Αύξησε τρεις φορές μέσα στο τους ειδικούς φόρους στα καύσιμα, κάτι που προκάλεσε τεκτονικές ανατιμήσεις. νόμος!
 • Αύξησε τρεις φορές τα τιμολόγια της ΔΕΗ νόμος!
 • Αύξησε τα εισιτήρια στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, 40% νόμος!
 • Επέβαλε εισιτήριο 5 ευρώ σε κάθε εξέταση στα νοσοκομεία. νόμος!
 • Μείωσε την αμοιβή των υπερωριών και απελευθέρωσε τα όρια των ομαδικών απολύσεων. νόμος!
 • Ψήφισε τροπολογία το ΠΑΣΟΚ, ότι δε χρειάζεται να εγκρίνονται από τη Βουλή οι διεθνείς συμβάσεις που θα υπογράφει ο ΜΗ εκλεγμένος δοσίλογος υπουργός οικονομικών. ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ θα πηγαίνουν στις Βρυξέλλες, στο ΔΝΤ, στην Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, θα υπογράφουν ό,τι θέλουν, όπως το θέλουν και για όσο θέλουν, χωρίς να δίνουν λογαριασμό σε κανέναν. Νόμος!
 • Η Ελλάδα αποποιήθηκε κάθε δικαίωμα κυριαρχίας της με απόφαση του παπατζή ο όποιος την κατέστησε όμηρο του Αγγλικού «δικαίου». Νόμος!
 • Ο παπατζής πρωθυπουργός με τους δοσίλογους υπουργούς μιλούν για «κηδεμονία», ενώ το Σύνταγμα υπαγορεύει άσκηση εξουσίας από την εκλεγμένη κυβέρνηση… Νόμος!

Τι; Ολα τα παραπάνω είναι ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΚΑ;;
Ε αλλάζουμε το Σύνταγμα. Νόμος!

E.Βενιζέλος: “Νέο Σύνταγμα που να προβλέπει τον περιορισμό της εθνικής μας κυριαρχίας”!
http://www.epikoinonia-arg.gr/index….6-20&Itemid=57

Το βασικό και το κύριο στην «δημοκρατία» βρίσκεται στην «λογική» περί «νομιμότητας». Και στον τρόπο που την διακηρύσσει το πασοκ.

Παγκαλος ..Δεν είναι παράνομο
http://www.youtube.com/watch?v=zTZ6cm7sncU

Επιδεικνύουν την απροσχημάτιστη κατάλυση εννοιών και κριτηρίων ως προς το τι είναι δίκαιο και το τι είναι άδικο.

ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΠΟΙΟΙ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ

Σε… ισχυρούς διεκδικητές των υπό ιδιωτικοποίηση οργανισμών διαχείρισης υποδομών της Ελλάδος μετατρέπονται οι Γάλλοι επιχειρηματίες, με τον υπουργό Μεταφορών της χώρας να εκφράζει το έντονο ενδιαφέρον για επενδύσεις εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ, σε σιδηροδρομικές, οδικές, αστικές και αεροπορικές μεταφορές.
http://www.imerisia.gr/article.asp?c…pubid=41037147
ΚΕΡΔΟΣ!!!!

Το 2010, τη χρονιά της παγκόσμιας ύφεσης, η κερδοφορία των εταιρειών σε παγκόσμιο επίπεδο αυξήθηκε κατά 42%, υπερβαίνοντας τις προβλέψεις και των πιο αισιόδοξων» http://www.naftemporiki.gr/news/cstory.asp?id=1932740
ΚΕΡΔΟΣ !!!!!!!!

Διπλά κερδισμένοι οι Γερμανοί
Η ΔΙΕΥΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΕΝΙΣΧΥΕΙ ΤΗΝ «ΕΝΟΤΗΤΑ» ΤΗΣ ΕΥΡΩΖΩΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΝΕΕΣ ΜΠΙΖΝΕΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ ΚΟΛΟΣΣΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
http://www.enet.gr/?i=news.el.oikonomia&id=248549
ΚΕΡΔΟΣ!!!

Παπανδρέου
«Οπως ξέρετε, η SIEMENS στην Γερμανία έχει νέα διοίκηση και, μάλιστα, η νέα διοίκηση ήταν απότοκος αλλαγών στην εταιρεία (…). Με την αλλαγή σελίδας, με τις κινήσεις μας και με τη νέα διοίκηση στη SIEMENS, ως αποτέλεσμα, προκύπτει επίσης η δυνατότητα μιας υγιούς σχέσης με αυτή την εταιρεία. Το λέω αυτό, διότι ξέρω ότι υπάρχουν διαγωνισμοί – πολλοί υπουργοί, μου το έχουν πει – που έχουν γίνει και που πρέπει να κατακυρωθούν».
http://www.voreini.gr/?p=52169
ΚΕΡΔΟΣ!!!!!

Εγνατία: Στα… μουλωχτά οι παράδρομοι
Με… ψιλά γράμματα και κρυμμένο σε μια τροποποίηση υφιστάμενου νόμου επιχειρεί το υπουργείο Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων να κλείσει το πακέτο της Εγνατίας Οδού.
ΚΕΡΔΟΣ!!!
http://www.enet.gr/?i=arthra-sthles….ika_paraskinia

Ελληνικό: Τσιμέντο να γίνει:
Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΧΕΔΙΑΖΕΙ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΣΕ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ ΣΤΟ ΠΑΛΙΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ… ΜΠΕΤΟΝ ΚΑΙ ΥΔΩΡ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ
http://www.enet.gr/?i=news.el.oikonomia&id=248561
ΚΕΡΔΟΣ!!!!

ΕΤΣΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΘΕΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ:
ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ + ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ= ΚΑΙ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΟΣ

Αναδημοσίευση από το “Λες Μαλακίες

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *