Ο Κώστας Παπαδάκης για το πολιτικό σύστημα και την αστική δικαιοσύνη (Βίντεο)

image002Στην κυριολεξία στον «λάκκο των λεόντων» βρέθηκε ο αγωνιστής δικηγόρος και μέλος της ΑΝΤΑΡΣΥΑ Κώστας Παπαδάκης καλεσμένος στην εκπομπή του Γιάννη Πρετεντέρη.

Μετά βίας μπορέσαμε να φτιάξουμε ένα 14λεπτο βίντεο με τοποθετήσεις του, αφού σ’ όλη την διάρκεια της εκπομπής είχε συνεχής διακοπές από τους παριστάμενους στο πάνελ της εκπομπής με προεξέχοντα τον παρουσιαστή της.
Και ήταν λογικό. Ο Κ Κώστας Παπαδάκης τους έλεγε πράγματα που τους προκαλούσαν ανατριχίλα. Εξέφραζε απόψεις ουσιαστικά απαγορευμένες για τα ΜΜΕ, αλλά τόσο αυτονόητες για έναν μέσο πολίτη.

Αφού εξέφρασε την άποψη της συλλογικότητας του για τις ενέργειες μειοψηφικής ένοπλης πάλης διερωτήθηκε ρητορικά απευθυνόμενος στην Ντόρα Μπακογιάννη: «Ο Χ. Ξηρός είναι η απειλή της ελληνικής κοινωνίας και όχι τα Μνημόνια και τα χαράτσια;». Συμπλήρωσε σ’ αυτή την κατεύθυνση λέγοντας: «Τρομοκράτες δεν είναι ούτε τα μέλη της 17 Νοέμβρη, του ΕΛΑ, είναι οι κύκλοι της εξουσίας οι οποίοι καθημερινά διαχέουν την βία και γεμίζουν την κοινωνία με ανεργία με φτώχια με μνημόνια, με χαράτσια με φόρους, με διόδια, με αυτοκτονίες, με ανθρώπους οι οποίοι πεθαίνουν απ’ το κρύο…».
Τις αντιδράσεις των παρισταμένων της εκπομπής μπορείτε να της παρακολουθήσετε στο βίντεο που παραθέτουμε.

Πραγματικά ήταν απόλαυση να παρακολουθείς την αμηχανία της Ντόρας Μπακογιάννης όταν το μέλος της ΑΝΤΑΡΣΥΑ έλεγε πώς κυβερνάει και πώς εννοεί το κόμμα της την δημοκρατία.

Πηγή:tsak-giorgis.blogspot.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *