Συλλογή τροφίμων και ρούχων για τους πρόσφυγες του Λαυρίου

assets_LARGE_t_420_54268448ΛΑΪΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΧΟΛΑΡΓΟΥ-ΠΑΠΑΓΟΥ

ΣΥΛΛΟΓΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΡΟΥΧΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΣΤΟ ΛΑΥΡΙΟ

Όλοι πλέον ξέρουμε τι είναι κρίση. Όλοι βλέπουμε γύρω μας την εξαθλίωση. Όλοι ξέρουμε ποιοι υποφέρουν από αυτή. Όλοι ξέρουμε ότι είτε ήρθε, είτε έρχεται η σειρά μας.

Αντί της σιχαμερής υποκρισίας  των «φιλάνθρωπων» πλούσιων, των αφεντικών, της εκκλησίας, που για να ξεπλύνουν τις τύψεις τους (ή να κερδίσουν φοροαπαλλαγές), δίνουν πίσω λίγα ψίχουλα, απ΄ τον πλούτο που συσσωρεύουν στις πλάτες της κοινωνίας μέσω της μισθωτής σκλαβιάς, εμείς προτάσσουμε την αλληλεγγύη, η οποία προέρχεται και προορίζεται από ίσους σε ίσους.

Συλλέγουμε λοιπόν, τρόφιμα, ρούχα και φάρμακα για τους πρόσφυγες του Λαυρίου, οι οποίοι αντικρίζουν μεγάλο πρόβλημα σίτισης, έλλειψης φαρμάκων και ζουν κάτω από άθλιες συνθήκες.

Οι πρόσφυγες είναι άνθρωποι ίδιοι με εμάς, διωγμένοι από χώρες που καταστρέφονται, που κατακλύζονται από πολέμους ιμπεριαλιστικούς ή εμφυλίους, επιζήσαντες από ναυάγια, ναρκοπέδια, που υπομένουν τα πάντα μέχρι να φτάσουν εδώ, για να γίνουν θύματα της ανεξέλεγκτης φασιστικής βίας του κράτους και του παρακράτους.

Γιατί στην πραγματικότητα, ποτέ δεν καταλάβαμε, γιατί κάποιοι έχουν τα πάντα και κάποιοι άλλοι μετα βίας επιβιώνουν.

Επειδή συνειδητοποιούμε πως η μόνη λύση των από τα κάτω για να αντισταθούμε σε αυτή την οικονομική βαρβαρότητα είναι ο κοινός αγώνας για την επιβίωση.

Επειδή η Αλληλεγγύη είναι το όπλο μας.

ΒΑΣΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ : Ρούχα, παιδικά γάλατα σε σκόνη, πάνες για παιδιά, ψωμί, βούτυρο, γάλα εβαπορέ, λάδι, αλεύρι, κρέας, λαχανικά, φρούτα, σαμπουάν, χαρτί υγείας, μακαρόνια, ρύζι.

Η συλλογή τροφίμων και ρούχων, θα γίνει αυτό το Σάββατο 18/1/14, από τις 12:00-15:00, έξω από το εμπορικό κέντρο στην Περικλέους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *