Καθαρή πρωτιά του ΣΥΡΙΖΑ σε δημοσκόπηση της Pulse RC

dimoskopisi 11390405287

dimoskopisi21390405297Η δημοσκόπηση «Δείκτες» Ιανουαρίου της Pulse RC, την οποία δημοσιεύει ολόκληρη την Πέμπτη, 23/1/14, το «Ποντίκι», καταγράφει σαφές προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ έναντι της Ν.Δ. με διαφορά 3% τόσο στην πρόθεση ψήφου όσο και στην αναγωγή της επί των εγκύρων.

Η έρευνα αυτή περιέχει ένα ακόμη σημαντικό εύρημα: μια κυβέρνηση με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ θεωρείται προτιμότερη από μια αντίστοιχη της Ν.Δ. ως προς τη διαχείριση της οικονομίας, στοιχείο το οποίο βάζει σε νέα βάση όχι μόνο την πολιτική αντιπαράθεση, αλλά και την προεκλογική επιχειρηματολογία εν όψει των εκλογών για την αυτοδιοίκηση και την ευρωβουλή, αλλά ακόμη και για την «εθνική» κάλπη, αν αυτή τελικά στηθεί.

Μεγάλο ενδιαφέρον έχει επίσης η διερεύνηση της προτίμησης των αναποφάσιστων ως προς τα κόμματα, τον καταλληλότερο πρωθυπουργό, τον «Δείκτη κατεύθυνσης πραγμάτων» και την «Προσωπική οικονομική αδυναμία».

Σήμερα προδημοσιεύουμε τους πίνακες για την πρόθεση ψήφου και την αναγωγή της επί των εγκύρων. Ολόκληρη την έρευνα – η οποία περιέχει και ευρήματα – έκπληξη – θα διαβάσετε αύριο στο «Ποντίκι».

Πηγή: “Το Ποντίκι”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *