Η ηγετική ομάδα του ΠΑΣΟΚ γνώριζε εδώ και 15 χρόνια για τα “λαδιάρικα” Πασοκικά στελέχη

Ο Δημήτρης Βουνάτσος σημερινός δήμαρχος Μυτιλήνης, έχει γράψει την δική του ιστορία στο νησί, και αρκετοί Μυτιληνοί μπορούν να διηγηθούν σπαρταριστές ιστορίες με πρωταγωνιστή τον ίδιον. Δεν είναι όμως αυτό το θέμα μας.

Τώρα έχει εκλεγεί δήμαρχος σαν «αντάρτης» του ΠΑΣΟΚ και ξαναέρχεται στην δημοσιότητα με ένα βίντεο του 2010 από την τηλεόραση «Αρχιπέλαγος», στο οποίο μιλάει ότι κατά το διάστημα που ήταν στέλεχος του ΠΑΣΟΚ η ηγετική ομάδα του κόμματος του γνώριζε για τις αρπαχτές που έκαναν ομόσταυλοι του, όπως ο Τσοχατζόπουλος και ο Μαντέλης, και όμως τους κάλυπτε.

Παρακολουθήστε το βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας από την ιστοσελίδα Lesvos news 

Μία απάντηση στο “Η ηγετική ομάδα του ΠΑΣΟΚ γνώριζε εδώ και 15 χρόνια για τα “λαδιάρικα” Πασοκικά στελέχη”

  1. Kαι γιατί δεν τα λέει τα ονόματα ο "σύντροφος" Βουνάτσος; Και των "λαδιάρηδων" και αυτών που ήξεραν για τους "λιαδιάρηδες"; Είναι μόνο οι δύο προαναφερόμενοι από το πόστ, ήταν σε "κόλπα" ή υπάρχουν και άλλοι; Ιδού λοιπόν η Ρόδος, ιδού και το πήδημα. Διαφάνεια δεν είπε ο Παπανδρέου. Λοιπόν όλα στο φως.

    Ή μήπως ο "σύντροφος" Βουνάτσος είδε τα "δύσκολα" και για να γλυτώσει την οργή του κόσμου για το ΠΑΣΟΚ, δήλώνει(και αυτός) "ανεξάρτητος";

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Current ye@r *