Ακούστε σήμερα στις 10 μ.μ στον ρ/σ μας την εκπομπή “Ρεμπέτικες σελίδες”

610799_ρεμπετηςΤου Γ.Γ.

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται η προσπάθεια να φτιάξουμε όσο το δυνατόν ένα καλύτερο πρόγραμμα για τον διαδικτυακό μας ραδιοσταθμό. Καταλήξαμε σε μια σειρά νέων εκπομπών που θα κάνει ο λαϊκός καλλιτέχνης και αγωνιστής Κωστής Μουδάτσος –παρεμπιπτόντως πολύ χάρηκα που χτες ήρθε απ την Αθήνα και βρεθήκανε- ενώ εκτός απ’ την προγραμματισμένη εκπομπή «Κάνε λιγάκι υπομονή» που επιμελείται και παρουσιάζει ο Γιώργος Αλεξάτος, κάθε Τρίτη στις 10 μ.μ. ήδη αρχίσαμε τις ηχογραφήσεις για άλλες δυο ενότητες εκπομπών.

Την μια την ανέλαβαν σύντροφοι από το δίκτυο ελεύθερων φαντάρων «Σπάρτακος» που θα κάνει έναρξη μάλλον την Δευτέρα το βράδυ –θα έχουμε σχετική ανάρτηση- και η δεύτερη φέρει τον τίτλο «Ρεμπέτικες σελίδες».

Η τελευταία ξεκινάει από σήμερα το βράδυ στις 10 μ.μ. Θα εστιάζεται κύρια σε αφιερώματα σε ρεμπέτες καλλιτέχνες, ενώ η πρώτη θα αναφερθεί στις ρίζες και την διαδρομή του ρεμπέτικου τραγουδιού. Την παρουσιάζει η Ράνια.

Υπάρχουν πολλές ιδέες και προτάσεις για το πώς θα εμπλουτίσουμε το ραδιοφωνικό μας πρόγραμμα. Προς το παρόν μόνο εγώ κάνω «ζωντανά» και σε απρογραμμάτιστες ώρες κάποια πολιτικά σχόλια. Και αυτή είναι η βασική μας αδυναμία, που ελπίζουμε κάποια στιγμή να είμαστε σε θέση να την ξεπεράσουμε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *