Ολα τριγύρω αλλάζουνε μα οι ..μπάτσοι οι ίδιοι μένουν (Βίντεο)

481262_574606005887629_2127873236_n«Βαριές κατηγορίες αντιμετωπίζουν τέσσερις άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ, καθώς, όπως όλα δείχνουν, κατάσχεσαν ναρκωτικά και λεφτά από αλλοδαπό διακινητή και μετά… εξαφανίστηκαν.
Σύμφωνα με καταγγελία που κινητοποίησε το Τμήμα Εσωτερικών Υποθέσεων, τα ξημερώματα της Πέμπτης, οι τέσσερις αστυνομικοί βρήκαν μικροποσότητα ναρκωτικών και χασίς πάνω σε τρεις αλλοδαπούς. Ένας εξ’ αυτών υπέδειξε ως προμηθευτή έναν ακόμα αλλοδαπό, που βρισκόταν κοντά στην πλατεία Ομόνοιας. Όταν οι αστυνομικοί εντόπισαν τον διακινητή, του απέσπασαν ναρκωτικά και 800 ευρώ. Αντί, όμως να προβούν σε συλλήψεις, ανέβηκαν στις μοτοσυκλέτες τους και έφυγαν».

Τέτοιες ειδησούλες όπως η παραπάνω που δημοσιεύεται σήμερα βλέπουν καθημερινά το φως της δημοσιότητας. Κι αυτό δεν πρέπει να μας εκπλήσσει. Οι «χαμηλόμισθοι» ένστολοι υφιστάμενοι του Δένδια επιβεβαιώνουν μια σωστή διαπίστωση:
«Κατά την άποψη μου, στις φυλακές είναι το διευθυντήριο του ανοργάνωτου εγκλήματος. Γιατί του οργανωμένου βρίσκεται Λεωφόρο Αλεξάνδρας 173».

Βασίλης Στεφανάκος.

(Για όσους δεν γνωρίζουν να γράψουμε ότι στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας 173 στεγάζεται η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αθηνών -ΓΑΔΑ-).

Ο Β. Σ. κατηγορήθηκε και δικάστηκε με τον μισό ποινικό κώδικα (Από υποθέσεις εκβιασμών στο χώρο της νύχτας, μέχρι για συμμετοχή στην πρώτη απόδραση Παλαιοκώστα-Ριζάι με ελικόπτερο απ’ τις φυλακές Κορυδαλλού) και όπως έχει γραφτεί είχε υπό τις διαταγές του 20 μπάτσους όταν ήταν στις «δόξες» του, οπότε έχει ολοκληρωμένη άποψη.

Αραγε γιατί οι φυλλάδες που δεν διστάζουν να εκθέσουν ένα ταλαίπωρο πρεζόνι που έκανε μια λαμογιά για να πάρει την δόση του ή ένα φτωχοδιάολο που έκανε μια «βούτα» δημοσιεύοντας το όνομα και την φώτο του, πολλές φορές, για τους μπάτσους δεν υπάρχουν ονόματα παρά μόνο «άνδρες της ΔΙΑΣ»; (Ρητορικό το ερώτημα φυσικά).

Δείτε το βίντεο και μετά διαβάστε ένα περασμένο σχετικό χρονογράφημα μας.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *