Οι επαναστάτες δεν είναι θέμα διαπραγματεύσεων στα τραπέζια των κλεφτών και απατεώνων!

unnamedΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΜΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΑΓΓΙΠ ΕΡΝΤΟΓΑΝ, ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΕΤΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ!

ΟΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΩΝ ΣΤΑ ΤΡΑΠΕΖΙΑ ΤΩΝ ΚΛΕΦΤΩΝ, ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ!

Στην Θεσσαλονίκη, ημέρα 21 Ιανουαρίου, ο Kadir Kaya που πήγε στο τμήμα αλλοδαπών για ανανέωσης της άδειας παραμονής του , και ο Mehmet Yaman που τον συνόδευε, τους έγιναν προσαγωγές με αίτια ότι έχουν ένταλμα Ιντερπόλ. Ο Kadir Kaya και Mehmet Yaman που εδώ και χρόνια είναι στην Ελλάδα ως πολιτικοί προσφυγές του Λαϊκού Μετώπου , στις 22 Ιανουαρίου που παρουσιάστηκαν στην εισαγγέλευα εφετών , αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικού όρους και με εγγύηση 2.000 ευρώ. 23 Ιανουαρίου μόλις καταβλήθηκε το ποσό εγγυήσεις οι επαναστάτες του Λαϊκού Μετώπου αφέθηκαν ελεύθεροι. Οι επαναστάτες του Λαϊκού Μετώπου τόνιζαν ότι τους ανάγκασαν να γδυθούν και να ψαχτούν, και επειδή αντιστάθηκε οι αστυνομικοί επιτεθήκαν στον Μehmet Yaman. Η επίθεση αυτή στους απόμαχους της απεργίας πείνας, οι όποιοι έχουν προβλήματα υγείας, είναι ανημποριά , ατιμία, διαφθορά. Να τιμωρηθούν άμεσα όσοι βασάνιζαν τους συντρόφους μας.

Η Ανακοίνωση μας σχετικά με το θέμα είπαμε ότι « Η Κυβέρνηση του Σαμαρά συνεχίζει την συνεργασία του με το φασισμό της Τουρκιάς». Ημέρα των προσαγωγών , κάποιες ειδήσεις στο ελληνικό διαδικτυακό περιβάλλον επιβεβαίωσαν αυτά που είπαμε. Συμφώνα με ειδήσεις που γραφτήκαν, ο διευθυντής της ΤΤ (POST BANK ) Άγγελος Φιλιππίδης που καταζητείται για κατάχρηση και εξαπάτηση της ίδιας τράπεζας που είναι διευθυντής, για να τον δώσουν ζήτησαν οι τουρκικές αρχές ως αντάλλαγμα τους δυο πράκτορες ΜΙΤ και την έκδοση ενός «τρομοκράτη του DHKP-C». Στην συνεχεία των ειδήσεων τονίστηκε πως δεν είναι τυχαία οι προσαγωγές στην Θεσσαλονίκη. Γράφτηκε επίσης πως γίνεται διαπραγματεύσεις και από τις δυο πλευρές, και η Τουρκία παίζει ένα παιχνίδι πόκερ.

Αμέσως την επομένη μέρα στο τύπο της Τουρκιάς , στο κανάλι CNN TURK και σε αλλά ΜΜΕ μεταδόθηκε η είδηση με τίτλο η Τουρκία έναντι του Φιλιππίδη ζήτησε τους πράκτορες και τους «τρομοκράτες» της οργάνωσης DHKP-C. Ο Ερντογαν και η Κυβέρνηση του που είναι οι μεγαλύτεροι απατεώνες στην ιστορία της Τουρκιάς, έκλεβαν τις άξιες του δικό του λάου, προσπαθεί να χρησιμοποιήσει τον συνάδελφο του ,τον άλλον απατεώνα γνωστό στην Ελλάδα τον Φιλιππίδη ως θέμα διαπραγμάτευσης. Ο Ερντογαν που απείλησε «Πέρσι δεν εκδώσατε του τρομοκράτες , ξεχάστε τις επενδύσεις, τώρα για εκδόσεις των επαναστατών χρησιμοποιεί σαν άσο στον μανίκι τον Φιλιππίδη. Η Κυβέρνηση του Σαμαρά, δεν του έφτασε που έκλεψε τα δικαιώματα των πολιτικών προσφύγων, πατώντας τους διεθνείς νομούς , το συνεχίζει κάνοντας ως θέμα διαπραγμάτευσης. Θέλει να εξοντώσει την ιδιότητα του πολίτικου πρόσφυγα. .

Προσπαθεί να πουλήσει , να καλέσει «τρομοκράτες» όσους αντιστέκονται στον φασισμό, στους κλεφτές και απατεώνες, όσους δίνουν αγώνα για την ανεξαρτησία ελευθερία. Οι ζωές των επαναστατών δεν είναι υλικό για διαπραγματεύσεις. Εμείς αγωνιζόμαστε εναντίον τον φάσιμο και το ιμπεριαλισμό. Ο Σαμαράς συνεχίζει το έγκλημα του συνεργάζονταν με τον φασισμό. Είναι έγκλημα να συνεργάζεσαι με τον Ερντογαν ο όποιος είναι υπεύθυνος για τις δολοφονίες του λάου του, στη Σύρια , Λιβύη, ο όποιος έχει στα χεριά του τα αίματα των λαών, είναι έγκλημα επίσης να κάνεις υλικό διαπραγματεύσεων τους επαναστάτες. Ο Φασίστας συνεργάτης Σαμαράς, πρέπει να ανακοινώσει σε αυτές τις διαπραγματεύσεις ποιον πούλησε και σε τι κόστος. Ο Σαμαράς ο όποιος εδώ και δυο χρόνια διαπραγματεύεται τους επαναστάτες με τον Ερντογαν, και με την απαγωγή του συντρόφου Μπουλουτ Γιαγλα έδειξε ότι θα επιτίθεται με οποιονδήποτε τρόπο. Εναντίον τη άτιμη συνεργασία του Σαμαρά, αντισταθήκαμε 53 μέρες στην απεργία πείνας , έτοιμοι για θάνατο. Και να μείνει ο ένας δεν θα παραδοθούμε, είπαμε όπου είναι το «ΜΕΤΩΠΟ» είναι γραμμή σύγκρουσης.

Με την αποφασιστικότητα που δείχνει ο Σαμαράς για την συνεργασία του , θα αναγκαστεί να δώσει λογαριασμό στην τίμια ιστορία των λαών της Τουρκιάς και Ελλάδας.

Εμείς οι αγωνιστές του Λαϊκού μετώπου που ζουν και στην Ελλάδα, δεν έχουμε παραδώσει κανέναν σύντροφο μας στον τύραννο. Και ούτε πρόκειται να παραδώσουμε. Όπως είπαμε προηγουμένως, δεν θα εγκαταλείψουμε, τις ιδέες μας, τα δικαιώματα μας, θα αντισταθούμε στις επίθεσης εναντίον στην οργάνωση μας. Τελευταίο καιρό στην Τουρκία ειδικά οι ειδήσεις συνωμοσίας, και οι αυθαίρετες προσαγωγές δεν είναι τυχαία , μας προαναγγέλλει τις νέες επιθέσεις. Το κράτος της Ελλάδας πρέπει να σταματήσει τις επιθέσεις εναντίον των αγωνιστών του Λαϊκού Μετώπου. Από ‘δω και περά για ότι μας συμβεί , ότι πάθουν οι αγωνιστές του Λαϊκού Μετώπου θα είναι υπεύθυνος η κυβέρνηση του Σαμαρά. Αγωνιζόμαστε , και θα αγωνιστούμε εναντίον το φασισμό και ιμπεριαλισμό. Εκεί που είμαστε είναι το Μέτωπο μας εναντίον φασισμό και ιμπεριαλισμού.

ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΑΜΕΣΑ ΤΕΛΟΣ ΣΤΙΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ, ΚΑΤΑΠΙΕΣΕΙΣ, ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ!

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ!
ΚΑΤΩ Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ, ΖΗΤΩ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΑΣ
O MEHMET YAMAN KAI O KADIR YAMAN ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΚΔΟΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ!

Για περισσότερες πληροφορίες και για να παρακολουθείτε τις εξελίξεις oagonas.blogspot.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *