Κρυβόταν ο διοικητής του ΚΕΝ Θήβας από τους γονείς για να μην απολογηθεί για τα ιδιωτικά ΚΨΜ

unnamedΜΠΟΡΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ-ΔΑΒΑΚΗΣ ΝΑ ΕΠΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΤΙΣ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΦΑΝΤΑΡΟΥΣ ΚΑΙ ΛΑΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ;

Χαρακτηριστικές απόψεις γονιών:

Ήμουν σήμερα στο επισκεπτήριο και γω με την σύζυγο μου και ζήτησα να παραπονεθώ για τις ντροπιαστικές τιμές αλλά τελικά ο διοικητής του ΚΕΝ μάλλον κρυβόταν. Θα επικοινωνήσω όμως με το ΓΕΣ να κάνω τα παράπονα μου. Δεν περίμενα ότι το παιδί μου θα μου ζητήσει πάλι χρήματα από την Δευτέρα και με άλλους γονεύς που μιλήσαμε τα ίδια παράπονα ακούστηκαν. Ντροπη τους.
Ευχαριστούμε κύριε υπουργέ θα τα πούμε στην κάλπη.

ΚΕΝ ΘΗΒΑΣ: ΠΡΩΤΟΓΝΩΡΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΚΑΤΑΚΡΑΥΓΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΥΕΘΑ Δ.ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΑΦΟΙ ΚΟΜΠΑΤΣΙΑΡΗ
ΜΑΖΙΚΗ ΕΞΟΡΜΗΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ

Με τίποτε δε θα θέλαμε να ήμασταν στη θέση του ΥΕΘΑ Δ.Αβραμόπουλου στην περίπτωση που βρίσκονταν σήμερα αντιμέτωπος με την οργή και αγανάκτηση των γονιών που επισκέφτηκαν τα στρατευμένα παιδιά τους της Σειράς Ιανουαρίου 2014, στο ΚΕΝ Πυροβολικού Θήβας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μεταξύ των χιλιάδων επισκεπτών -καθώς η σειρά κατάταξης υπολογίζεται σε 1200 νεοσύλλεκτους-, κεντρική θέση είχε το ζήτημα της ιδιωτικοποίησης του ΚΨΜ και οι πανάκριβες τιμές που έφερε η κερδοσκοποία του επιχειρηματία.
Σίγουρα, θα έμεναν εμβρόντητοι και άφωνοι μπροστά στις έντονες διαμαρτυρίες γονιών και φαντάρων, οι υπουργοί Αβραμόπουλος-Δαβάκης, που πρόσφατα, και απαντώντας σε σχετικές ερωτήσεις των βουλευτών της Αριστεράς, δήλωσαν ικανοποιημένοι από τη πολιτική τους απόφαση και έτοιμοι να μετρήσουν τις αντιδράσεις για την πολιτική εφαρμογή του μέτρου.
Ας πάνε επομένως στο επόμενο επισκεπτήριο στο ΚΕΠΒ για να δουν τι λέει ο στρατιώτης και η οικογένεια του, που βιώνουν την υποχρεωτική στράτευση ως μια σκληρή έμμεση φορολόγηση.

Φαίνεται όμως ότι ούτε οι υπουργοί, αλλά και ούτε οι σύμβουλοι τους μπορούν να υπολογίσουν την απόσταση που τους χωρίζει από την λαική οικογένεια, που θεωρεί ότι εμπαίζεται από την πολιτική ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων, ακούγοντας τους υπουργούς “να δεσμεύονται” ότι με την ιδιωτικοποίηση των ΚΨΜ θα προσφέρονται καλύτερες υπηρεσίες, ενώ ταυτόχρονα θα υπερασπίζουν και το εισόδημα των νεοσύλλεκτων. Βάζοντας τιμές Κολωνακίου…

Οι Αβραμόπουλος-Δαβάκης βγαίνουν πολλαπλά τραυματισμένοι πολιτικά από αυτή την ακραία αντιλαική απόφαση, ενώ και ο ιδιώτης εισπράττει την λαική οργή καθώς εκτιμάται ότι πολλαπλασιάζει τα κέρδη του εις βάρος των στρατευμένων.

Αυτή ήταν η εμπειρία των μελών της ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ που σήμερα, Κυριακή 26/1/2013, βρέθηκαν δίπλα στους στρατευμένους και τους γονείς τους, για να τους ενημερώσουν για τα δικαιώματα τους, να εκφράσουν την αλληλεγγύη τους και να καλέσουν σε κοινό αγώνα με στόχο να πετάξουμε τον Ιδιώτη από τα ΚΨΜ του ΚΕΝ Θήβας, και παντού!
Μάλιστα, οι γονείς ζητούσαν επίμονα τα τηλέφωνα της μονάδας και του ΓΕΣ για να εκφράσουν την έντονη διαμαρτυρία τους.

Μια σύντομη αναζήτηση στο ίντερνετ μας έδωσε τη δυνατότητα να τους ενημερώσουμε ότι στο ΚΕΤΒ το Τηλεφωνικό Κέντρο Στρατοπέδου είναι: (22620) – 27760 & 27590
Ο διοικητής του ΚΕΤΒ Ταξίαρχος Λυμπέρης θα χαρεί να τους ακούσει.
Επίσης, τόσο ο ΑΓΕΣ Αθ.Τσέλιος, όσο και ο Διευθυντής Πυροβολικού Καμπούρης είναι έτοιμοι να τους πληροφορηθούν τα παράπονα και τη γνώμη τους, φανταζόμαστε.

ΓΕΣ
ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΣΤΡΑΤΟΥ

Τηλεφωνικό Κέντρο 210-6555911
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437
Diktiospartakos.blogspot.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *