Παιδομάζωμα φαντάρων από τη Βόρεια Ελλάδα για το Ευρωπαϊκό στρατηγείο

unnamedΠΑΙΔΟΜΑΖΩΜΑ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΣΤΡΑΤΗΓΕΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΕΙ ΤΗΝ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΠΑΞΟΥΝ ΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΟΥΡΑΝΙΟ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΟΑΦΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

 Αυτοί που απαιτούν αύξηση της θητείας στους 12 μήνες γιατί δήθεν νοιάζονται για τα κενά στην επάνδρωση των μονάδων της παραμεθορίου.
Αυτοί που μας μιλούν με τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα, για  «την εθνική άμυνα».
Αυτοί, που καταρρέοντας πολιτικά, καθώς εισπράττουν την οργή μας για τη δουλοποίηση των εργαζομένων, το ξεπούλημα στους διαπλεκόμενους φίλους τους κάθε κοινωνικού αγαθού που αποφέρει κέρδος, τις ατελείωτες  μίζες και τα σκάνδαλα των ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, απαιτούν «εθνική ενότητα», καλώντας ξαφνικά συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου Εξωτερικής Πολιτικής, προβάλλοντας «τον εξ ανατολάς κίνδυνο» και τη πιθανότητα «θερμού επεισοδίου».
Αυτών η υποκρισία τους είναι ανεπανάληπτη.
Γιατί την ίδια ώρα επείγον σήμα του ΓΕΣ σε κρίσιμες μονάδες στα βόρεια σύνορα της χώρας απαιτεί την άμεση μετάθεση συναδέλφων φαντάρων με ακόμη πιο κρίσιμες ειδικότητες στο 485 Τάγμα Διαβιβάσεων στη Λάρισα για να τεθούν στην υπηρεσία του ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΕΙΟΥ, που θα καθοδηγήσει την συνδρομή των ευρωπαίων μισθοφόρων στην γαλλική επέμβαση στην πρώην αποικία τους. Στη Λάρισα θα πραγματοποιηθεί και η εκπαίδευση των 700-1000 Ευρωπαίων Μισθοφόρων που θα μεταβούν στη χώρα της Αφρικής,

Σύμφωνα με το σήμα 19 Διαβιβαστές, 10 στρατιώτες με ειδικότητα έρευνα-πληροφορική και 6 πεζικάριοιμετακινούνται στη Λάρισα!
Τι και αν πρόκειται για φαντάρους που σύντομα ολοκληρώνουν το 6μηνο τους στην παραμεθόριο και περιμένουν τη μετακίνηση τους σε μονάδα κοντά στον τόπο καταγωγής τους.
Για συναδέλφους, που όπως όλοι, έχουν δώσει όρκο να υπερασπίζουν την Άμυνα της Χώρας και το Σύνταγμα. Και όχι να γίνονται πιόνια του ΝΑΤΟ και του ΕΥΡΩΣΤΡΑΤΟΥ.
Που Αρνούνται να συμμετέχουν σε μια ιμπεριαλιστική επέμβαση που εξυπηρετεί τη δράση γαλλικών κολοσσών όπως η πετρελαϊκή «ΤΟΤΑΛ», η εταιρεία αναψυκτικών και ζάχαρης «Castel», η εταιρεία ενέργειας και κατασκευής πυρηνικών σταθμών «AREVA», η εταιρεία κινητής τηλεφωνίας «France Telecom».
Που Αρνούνται να συμμετέχουν σε μια ακόμη επέμβαση που βυθίζει έναν ακόμη λαό στον εμφύλιο, στη δυστυχία και την προσφυγιά, προκαλώντας  αργά ή γρήγορα νέα κρατικά εγκλήματα κατά μεταναστών-πρσφύγων σε Έβρο-Λαβεντούζα-Αγαθονήσι!
Είναι προκλητικό την ώρα που η κυβέρνηση αυξάνει φόρους, περικόπτει κοινωνικές δαπάνες, απολύει δεκάδες χιλιάδες δημόσιους υπαλλήλους, διαλύει την υγεία-παιδεία-ασφάλιση, και φορτώνει στις πλάτες των φαντάρων το κόστος της υποχρεωτικής στράτευσης, να επιβάλλει στο λαό μας να πληρώσει αυτός την προετοιμασία-εκπαιδευση των εκατοντάδων Ευρωπαιών Μισθοφόρων και τη λειτουργία του Ευρωπαικού Στρατηγείου.
Εμείς Αρνούμαστε κάθε συμμετοχή στο νέο βάρβαρο πόλεμο του ΕΥΡΩΣΤΡΑΤΟΥ και των Γάλλων ιμπεριαλιστών. Αρνούμαστε την συμμετοχή μας στους σχεδιασμούς της κυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ που ολοένα περισσότερο εμπλέκεται στρατιωτικά σε άδικους πολέμους- Αφγανιστάν, Λιβύη, Μάλι και τώρα Κεντραφρικανική Δημοκρατία- για να αναβαθμίσει οικονομικά και πολιτικά το ρόλο της αστικής τάξης.
Ενώνουμε την αντίδραση μας με όλες τις συνιστώσες του εργατικού και αντιπολεμικού κινήματος.
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437
Diktiospartakos.blogspot.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *