Το κράτος της Ελλάδας πρέπει να σταματήσει τις επιθέσεις εναντίον αγωνιστών πολιτικών προσφύγων

Η ΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΑΜΕΣΑ

ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΦΑΣΙΣΜΟ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ,

ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΙΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ  ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ !

 

unnamedΜετά τις ειδήσεις  που γραφτήκαν στην Τουρκία και στην Ελλάδα που αναφέρει ότι η Τουρκία θέλει τους δυο πράκτορες ΜΙΤ και  έναν μελό της οργάνωσης DHKP-C  έναντι του Αγγέλου Φιλιππίδη που καταζητείται για διαφθορά, έγιναν προσαγωγές και δίκες εκδόσεων.

Η Ημέρα που εκδόθηκε η είδηση, έγιναν προσαγωγές στους δυο μελή του Λαϊκού Μετώπου  που πήγαν για ανανέωση άδειας παραμονής, με αίτια ότι έχουν  ένταλμα Ιντερπόλ εις βάρος τους.  Και  χθες 28-01-2014 ήμερα Τρίτη, O S.O.Ö πολίτικος κρατούμενος που βρισκόταν ¨στις φύλακες του Κορυδαλλού, παρουσιάστηκε στο δικαστήριο εφετών  με αίτια ότι η Τουρκία ζητεί την έκδοση του. Στον  S.O.Ö που δηλώθηκε ότι έχει εις βάρος του ένταλμα σύλληψης και  ζήτησε έκδοσης του από την Τουρκία, και μη αναγνωρίζοντας τους διεθνείς νομούς ¨, εκβιάζοντας τα δικαιώματα του πολικού πρόσφυγα, παρότι είχε πολίτικο άσυλο εκδικάστηκε για έκδοση του στη Τουρκία.

Όπως αναφέρει και οι ελληνικές μέσα ενημέρωσης, και να συμβαίνει αυτό το γεγονός στο ίδιο χρονικό διάστημα, που στην επικαιρότητα είναι η έκδοση του Α. Φιλιππίδη, δεν είναι τυχαίο. Το 2013 προσπάθησαν να εκδόσου  αρκετούς αγωνιστές του Λαϊκού Μετώπου, αλλά με αντίσταση πολλών μηνών και ειδικά αντίσταση απεργία πείνας  53 μερών από τους πολιτικούς κρατούμενους, οι εκδόσεις σταμάτησαν. Η Ελλάδα τώρα θέλει να διαπραγματευτεί μέσω αγωνιστών του Λαϊκού Μετώπου έναντι Φιλιππίδη, προσπαθεί να πουλήσει τους αγωνιστές στον φασισμό της Τουρκιάς.

Όπως τις προηγούμενες φορές αυτό δεν θα το δεχτούμε. Τις εκδόσεις που μέχρι σήμερα σταματήσαμε   με απεργία πείνας, προσαγωγές, με τμήματα, δεν θα αφήσουμε να πραγματοποιηθούν.  Ξέρουμε πολύ καλά ότι αυτή η επίθεση δεν είναι μόνο για διαπραγμάτευση για τον Φιλιππίδη. Αυτή η επίθεση είναι  το αποτέλεσμα συμφωνιών με το φασισμό της Τουρκιάς   ως προς τις ιδέες και την οργάνωση μας.  Θα συνεχίζουμε να υπερασπιστούμε την οργάνωσης και τις ιδέες μας, και δεν θα παρατήσουμε τον αγώνα μας εναντίον φασισμό και ιμπεριαλισμό

Το κράτος της Ελλάδας θέλει να παραδώσει τους αγωνιστές του Λαϊκού Μετώπου στο φασισμό της Τουρκιάς, ο όποιος βασανίζει ανθρώπους μεσ’το δρόμο, με δακρυγόνα θέλει να πνίξει τον κόσμο, που προσπαθεί να δολοφονήσει τους χιλιάδες κρατούμενους που βρίσκονται στις Φύλακες τύπου F. To  έγκλημα είναι να γίνεις συνεταίρος σε αυτά τα εγκλήματα.  Η Κυβέρνηση του Σαμαρά να σταματήσει να πατεί τους διεθνείς νομούς, και να εκβιάζει τα δικαιώματα των πολιτικών προσφύγων. Η Κυβέρνηση συνεχίζει το έγκλημα του, προσπαθώντας να εκδώσει τους αγωνιστές στον φασισμό της Τουρκιάς, που συνεργάζεται.

Η ΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΑΜΕΣΑ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΦΑΣΙΣΜΟ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ, ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΙΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ  ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ !

ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΚΔΟΘΕΙ ΣΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ

ΚΑΤΩ Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΖΗΤΩΝ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΑΣ

 

Για περισσότερες πληροφορίες και για να παρακολουθείτε τις εξελίξεις oagonas.blogspot.gr 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *