Να αθωωθούν οι αγωνιστές της Ευκαρπίας

ΝΑ ΑΘΩΩΘΟΥΝ ΟΙ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΥΚΑΡΠΙΑΣ                           

                                 Να διακοπούν οι εργασίες                      

  Να ματαιωθεί η κατασκευή του Σταθμού Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων  δίπλα στο ΤΙΤΑΝ

σμαΣτις 03/02/2014 δικάζονται ξανά 5 αγωνιστές της Ευκαρπίας, γιατί εναντιώθηκαν στην κατασκευή του γιγάντιου ΣΜΑ. Ένα ανεπίκαιρο έργο (με διαστάσεις, τόπο, χώρο και χρόνο επιλογής) που είναι αντίθετο με την Ανακύκλωση, τη Μείωση, την Επανάχρηση – Επαναχρησιμοποίηση και τη σωστή διαχείριση των σκουπιδιών γενικότερα. Είναι πλήγμα  στον αέρα, στη γη και τον υδροφόρο ορίζοντα, στο περιβάλλον, όλης   της Θεσσαλονίκης.

Η δίκη αυτή είναι συνέχεια της βιομηχανίας διώξεων από το Σύνδεσμο ΟΤΑ, γίνεται , αφού αναβλήθηκε στις 7 Οκτωβρίου του 2013 , ενώ όσες εκδικάστηκαν μέχρι τώρα αθώωσαν τους κατοίκους και πρακτικά έτσι επικροτείται η συμμετοχή τους στις δράσεις ματαίωσης του έργου, αφού υπερασπίζονταν το περιβάλλον , όπως δέχτηκε το ίδιο το δικαστήριο.

Η καθημερινή παρουσία αστυνομικών δυνάμεων και ΜΑΤ στην   Ευκαρπία μπορεί να δίνει τη δυνατότητα στους εργολάβους τύπου Μπόμπολα κ.α. να κατασκευάζουν το έργο, να δίνει χαρά σε όλους αυτούς που υπηρετούν την ξεπερασμένη τεχνολογία της καύσης , αφού προσδοκούν μεγάλα κέρδη  για ντόπιο και ξένο κεφάλαιο, βλέπε Φούχτελ και παρέα του.

Ο αγώνας είναι δίκαιος και αυτό φαίνεται και από τις έντονες αντιδράσεις των δήμων Λαγκαδά και Θέρμης, που τώρα ¨ξαφνικά¨ είναι ενάντια στον Περιφερειακό Σχεδιασμό και στην κατασκευή γιγάντιων έργων, καθώς βρίσκουν και αυτοί μπροστά τους τα τεράστια εργοστάσια καύσης σκουπιδιών  (όπως εμείς το γιγάντιο ΣΜΑ Ευκαρπίας)

Η πρόκληση από τη μεριά των υπευθύνων αλλά και της αδιαφορίας της διοίκησης του Δήμου Παύλου Μελά, επιβάλει στους κατοίκους  να συνεχίσουν να αγωνίζονται σε συντονισμό και κοινό βηματισμό με αντίστοιχα κινήματα και ομάδες πολιτών, με τη συνεργασία και την επέκτασή των δράσεων, των δραστηριοτήτων και των μαζικών αγώνων, μέχρι την τελική δικαίωση .

Με τη βάσιμη ελπίδα πως θα νικήσουμε , γιατί έχουμε το δίκιο με το μέρος μας . Γιατί ο αγώνας μας είναι ανιδιοτελής, για το παρόν και το μέλλον του τόπου μας . Για  μας και τα παιδιά μας.

ΟΛΟΙ ΔΕΥΤΕΡΑ 3 ΦΛΕΒΑΡΗ 9:00 π.μ. στα ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ,

  στη ΔΙΚΗ των ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ της ΕΥΚΑΡΠΙΑΣ

ΔΙΚΤΥΟ 50 ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΦΟΡΕΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΤΟΥ Σταθμού Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων  (ΣΜΑ) ΕΥΚΑΡΠΙΑΣ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΤΙΤΑΝ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *