“Η Αλ Αχλί ρίχνει τον Μουμπάρακ!”

Και ξαφνικά ξεχάσαμε το 1 εκατομμύριο άνεργους,  ξεχάσαμε τις κατασχέσεις σπιτιών, τα 140.000 νοικοκυριά με κομμένο ρεύμα, τις απεργίες πείνας, την πείνα, τα γκαρσόνια με διδακτορικά, τα νοσοκομεία χωρίς γιατρούς, τους μισθούς που χάσαμε, τη σύνταξη που δεν θα πάρουμε.

Ξεχάσαμε το ξεπούλημα της χώρας, τη περιουσία του δημοσίου που περνάει στα χέρια λίγων που συμπτωματικά εκτός από μεγαλοεργολάβοι, καναλάρχες, εφημεριδάδες, ιδιοκτήτες διοδίων, φαρμακοβιομηχανοι, πλοιοκτήτες κλπ, είναι και ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΟΜΑΔΩΝ με αντικειμενικό στόχο τη δημιουργία στρατών.

Κάθε Κυριακή ο Ελληνικός λαός πληρώνει εκατομμύρια ευρώ σε ένα αναξιόπιστο πρωτάθλημα για χιλιάδες αστυνομικούς και υπηρεσίες προς ομάδες που χρωστάν εκατοντάδες εκατομμύρια στο Ελληνικό δημόσιο και που συνήθως στο τέλος ΧΑΡΙΖΟΝΤΑΙ.
Ένα κύκλωμα στο οποίο διακινούνται και ξεπλένονται εκατοντάδες εκατομμύρια και στο οποίο χωράνε όλοι οι μαφιόζοι της νύχτας, όλοι οι καταχραστές και όλοι αυτοί που εις βάρος του κοινωνικού συνόλου πλουτίζουν.
 Όταν αντίστοιχα,  δεν χαρίζονται σε κανέναν επαγγελματία που θα οδηγείται στο αυτόφωρο, όπως δεν χαρίζεται κανένα χρέος σε κανέναν άνεργο που δεν έχει να πληρώσει τη ΔΕΗ.

Ένας στρατός από εγκάθετους “δημοσιογράφους”  δηλητηριάζει τις ψυχές των παιδιών μας
-προκαλώντας ακόμα και μαχαιρώματα μεταξύ οπαδών- και αγωνίζεται να μας πείσει από χθες ότι πρέπει να οργιστούμε για αυτό και όχι για το ποδοπάτημα της αξιοπρέπειας μας, για το μέλλον των παιδιών μας που υποθηκεύσανε,  για τη χώρα που διοικείται πλέον από Γερμανούς και Γάλλους.
Αλλά για τα αίσχη που γίνονται ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ στα Ελληνικά γήπεδα.

ΟΚ Κάντε το!!  Όμως αν τους δείτε τη Τετάρτη πιο οργισμένους από ποτέ στο Σύνταγμα να σας τρέχουν, καλά κάνετε,είμαστε για πρώτη φορά μαζί σας.

Ήδη στην Αίγυπτο έγιναν όλοι Αλ Αχλι.
Ε! Ας γίνουμε και μείς Παναθηναϊκοί.

Πηγή: Κίνηση Ενεργών Πολιτών Πάρου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *