Ακου φασιστάκο, καρικατούρα ανθρώπου βυθισμένη στον βούρκο

dendias65«Εγώ δεν είμαι ρατσιστής, αυτός είναι Αλβανός» είναι το υποτιθέμενο «χαριτολόγημα» των κομπλεξικών ελληναράδων. Στο ίδιος μήκος κύματος ο υπουργός διώκτης των αγωνιστών αφού μας ξεκαθάρισε ότι δεν υποτιμά κανέναν, μας  πληροφόρησε για την τραγική ποιότητα των μεταναστών που έρχονται στην Ελλάδα!

Ακου φασιστάκο, καρικατούρα ανθρώπου βυθισμένη στον βούρκο. Εσύ και οι ομοϊδεάτες σου αισθάνεστε βιολογικά ανώτεροι όταν αποκαλείτε τους μετανάστες «άτομα χαμηλής κουλτούρας», εσείς οι απόγονοι των αρχαίων Ελλήνων!

Κρυμμένοι πίσω από τα επιτεύγματα των προγόνων σας προσπαθείτε να κρύψετε την δική σας αθλιότητα, την δική σας ανεπάρκεια. Υποταγμένοι και δουλοπρεπείς στα αφεντικά σας, μισείτε τους ελεύθερους αγωνιστές, νιώθοντας στο βάθος την δίκη μας μηδαμινότητα. Ασκείτε δε τα σαδιστικά σας ένστικτα στους κοινωνικά αδύναμους και σε όσους δεν σας μοιάζουν.

Με ποια άραγε κριτήρια μιλάτε για ποιότητα ανθρώπων ομοϊδεάτες του Σφακιανάκη και θαμώνες της Πάολα που ακόμα και οι ορισμοί των πανανθρώπινων αξιών σας είναι άγνωστοι;

Τ. Γ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *