Δ. Κουτσούμπας, για απολυμένους της “Τυποεκδοτικής” και για την απομάκρυνση Μπογιόπουλου από τον “Ριζοσπάστη” (2 Βίντεο)

image002Αρκετά ενδιαφέρουσα η τηλεοπτική εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου που είχε καλεσμένο τον γενικό γραμματέα της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα.

Επιλέξαμε απ’ αυτή την εκπομπή να παραθέσουμε δυο βίντεο.

Στο πρώτο, απολυμένος απ’ την «Τυποεκδοτική» κάνει λόγο ότι αυτός και συνάδελφοι του -αναφέρεται σε 230 άτομα- που είναι απολυμένοι απ’ την επιχείρηση του ΚΚΕ,  αντιμετωπίζουν πρόβλημα επιβίωσης αφού είναι απλήρωτοι ως και 18 μήνες και ότι η εταιρεία λειτούργησε εκδικητικά σε όσους διεκδίκησαν τα δεδουλευμένα τους.

Το ενδιαφέρον στην απάντηση του Δ. Κουτσούμπα εντοπίζεται στο σημείο –εκτός της υπόσχεσης του ότι όλοι οι απολυμένοι θα πληρωθούν τα δεδουλευμένα– ότι η γιγάντωση της «Τυποεκδοτικής» ήταν λάθος και ίσως κατ’ επέκταση θα έπρεπε να πει ότι σε καμιά περίπτωση ένα Κομμουνιστικό κόμμα δεν θα έπρεπε να έχει καπιταλιστικές επιχειρήσεις (Κάτι που έχουμε γράψει άπειρες φορές)-.

 

Στο δεύτερο βίντεο ο γ.γ. του ΚΚΕ απαντά στην ερώτηση για την απομάκρυνση του Ν. Μπογιόπουλου απ’ τον «Ριζοσπάστη». Παραθέτουμε ασχολίαστη την απάντηση του Δ. Κουτσούμπα και τα συμπεράσματα δικά σας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *