Εσωκομματικά προβλήματα στην Ν.Δ. Γιάννης Ιωαννίδης εναντίον Απόστολου Τζιτζικώστα

image002Εσωκομματικά προβλήματα στην περιφέρεια κεντρικής Μακεδονίας δημιουργούνται στην Ν.Δ αφού μετά τον Απόστολο Τζιτζικώστας –νυν Περιφεριάρχη- ανακοίνωσε ότι θα είναι υποψήφιος και ο Γιάννης Ιωαννίδης που φέρεται να έχει το επίσημο χρίσμα απ’ το κόμμα. Ελάχιστα θα μας ενδιέφεραν αυτές οι εσωκομματικές αντιπαραθέσεις στο κυβερνητικό κόμμα αν δεν υπήρχε περίπτωση να βγουν στην επιφάνεια, «άπλυτα», νεοδημοκρατικών στελεχών, Κάποιες φορές οι αντιπαραθέσεις ανάμεσα σε εξουσιαστικές κλίκες παίρνουν τόση άγρια πολεμική που σπάει η «ομερτά» και αποκαλύπτονται πρόσωπα και καταστάσεις για άτομα που εκμεταλλευόμενα τα πόστα τους λεηλατούσαν το δημόσιο χρήμα.

Όπως μας ενημερώνουν σύντροφοι απ’ την Θεσσαλονίκη αυτή την στιγμή ασκούνται ασφυκτικές πιέσεις στον Α. Τζιτζικώστα να αποσύρει την υποψηφιότητα του γιατί διαφορετικά οι εσωκομματικοί του αντίπαλοι θα προβούν σε αποκαλύψεις για άτομα που στελεχώνουν τον εκλογικό του μηχανισμό, τα οποία προέρχονται από το περιβάλλον του πρώην νομάρχη Π. Ψωμιάδη και βαρύνονται με ατασθαλίες όσον αφορά την διαχείριση δημόσιου χρήματος που έκαναν όταν βρισκόταν σε θέσεις τις τοπικής αυτοδιοίκησης.

Κάτι άλλο που πιθανόν θα έπρεπε να υπογραμμίσουμε, είναι ότι τώρα πια τα κόμματα εξουσίας Ν.Δ-ΠΑΣΟΚ έχουν γίνει σκορποχώρι. Πάνε οι εποχές που κανένα στέλεχος τους δεν τολμούσε να βρεθεί αντιμέτωπο με την επίσημη πολιτική τους γραμμή. Κι’ αυτό ακόμα δείχνει πόσο ρευστό είναι το πολιτικό σκηνικό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *