PARTY! στην εργατική λέσχη Ν Ιωνίας -Υδραγωγείο, Σάββατο 8/2, 22:00

party-lesxi-0802Η Εργατική Λέσχη Ν. Ιωνίας “Υδραγωγείο” οργανώνει το Σάββατο 8/2 στις 10 το βράδυ στο στέκι της Ελευθερίου Βενιζέλου 84 (Αγαλμα Μητέρα) Party.

Συστήνεται αυτή η συλλογικότητα μέσα από την διαδικτυακή της παρουσία:

Είμαστε άνθρωποι της γειτονιάς, κάτοικοι της Νέας Ιωνίας. Εργαζόμενοι, υποαπασχολούμενοι, άνεργοι, συνταξιούχοι, νέοι, όλοι με κοινές αγωνίες και ανάγκες. Πιστεύουμε ότι έχουμε κάθε δικαίωμα να ορίζουμε την ζωή μας και να ζούμε με την αξιοπρέπεια που μας αξίζει κόντρα σε όλους που προσπαθούν να μας την στερήσουν.

Στόχος μας, η ανατροπή του υπάρχοντος πολιτικού και κοινωνικό-οικονομικού συστήματος που βασίζεται στην εκμετάλλευση του λαού. Θέλουμε να πάρουμε τις ζωές μας στα χέρια μας. Αγωνιζόμαστε ενάντια στο κεφάλαιο που καταδυναστεύει τον εργαζόμενο, ενάντια στο κράτος που μας οδηγεί μαζικά στην εξαθλίωση, ενάντια στην παραπληροφόρηση και την προσπάθεια αποπροσανατολισμού που γίνεται από τα ΜΜΕ. Παίρνουμε πρωτοβουλίες και θέτουμε το παράδειγμα για μια νέα κοινωνία όπως εμείς την οραματιζόμαστε, σε δομές που εμείς θα αποφασίσουμε. Αγωνιζόμαστε για την ανατροπή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *