Ο Α. Λοβέρδος στους … “τίποτα”

EBDA6223B5BEE21154CFB8B93A5E39F9«Οι “58” εκπροσωπούν το τίποτα». Τάδε έφη Ανδρέ-ας Λοβέρδος, ο οποίος έκανε αυτή τη βαρύγδουπη δήλωση πριν από μια εβδομάδα στον Βήμα FM, όταν ρωτήθηκε αν θα προσχωρήσει το κόμμα του στην πολιτική κίνηση για την ανασυγκρότηση της Κεντροαριστεράς.
Δεν πέρασαν λίγες μέρες και ο Λοβέρδος, σε μια επίδειξη ενίσχυσης του… πολιτικού του λόγου, δηλώνει έτοιμος να… ενταχθεί στους «58»!

Μάλιστα είναι έτοιμος να το πράξει πολύ πριν αρχίσουν οι διεργασίες για την κατάρτιση του ευρωψηφοδελτίου και φυσικά πριν ο Βενιζέλος ανακοινώσει τη συμμετοχή του ΠΑΣΟΚ στην κίνηση αυτή. Αυτό λοιπόν το… τίποτα – κατά τον Λοβέρδο – δεν είναι τίποτε άλλο παρά ένα σχήμα όπου συνυπάρχουν υποστηρικτές του μνημονίου, καθηγητές που δεν έχουν αναφορά στην κοινωνία, φιλόδοξοι «αριστεροί» – με την ευρεία έννοια του όρου, ο οποίος μπορεί να συμπεριλαμβάνει και τον… Καραμανλή -, νεοφιλελεύθερα στελέχη που είναι στα αζήτητα και ορισμένους σοβαρούς καθηγητές που δεν επιθυμούν να έχουν παρτίδες με τον ΣΥ ΡΙΖΑ (θα τις αποκτήσουν… όταν γίνει κυβέρνηση).

Κατόπιν αυτών, μια χαρά χωράει και ο Ανδρέας. Ας μην τον αδικούμε!

Πηγή: “Το Ποντίκι”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *