Ακούστε σήμερα στις 10 το βράδυ απ’ τον διαδικτυακό μας ραδιοσταθμό την εκπομπή «Μεταξύ ελευθερίας, αναρχίας και ανταρσίας»

image002Ακούστε σήμερα στις 10 το βράδυ απ’ τον διαδικτυακό μας ραδιοσταθμό την εκπομπή «Μεταξύ ελευθερίας, αναρχίας και ανταρσίας» που επιμελείται και παρουσιάζει ο λαϊκός συγγραφέας, ποιητής και στιχουργός Κωστής Μουδάτσος.

Η συγκεκριμένη εκπομπή μπολιάζει την κρητική μουσική παράδοση, με σύγχρονα ακούσματα της μεγαλονήσου, και προσπαθεί να προσεγγίσει μέσα από σχόλια, καθημερινές αναζητήσεις στην κατεύθυνση του τίτλου της εκπομπή. Επίσης θα έχει αφιερώματα σε Κρητικούς τραγουδοποιούς και καλλιτέχνες που έβαλαν την σφραγίδα τους στα μουσικά δρώμενα της μεγαλονήσου.

Σήμερα θα μεταδώσουμε σε επανάληψη –επειδή μας το ζητήσατε- το αφιέρωμα στο εξαιρετικό σολίστα της λύρας, και συνθέτη μοναδικών Κρητικών, και όχι μόνο, ακουσμάτων Κώστα Μουντάκη. Στην μιάμιση ώρα που διαρκεί η εκπομπή, θα ακουστούν βιογραφικά στοιχεία για την καλλιτεχνική πορεία αυτού του καλλιτέχνη, όπως και μια σειρά απ’ τα πιο χαρακτηριστικά τραγούδια του.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *