Οπου υπάρχει βία η αντίσταση είναι δικαίωμα

dhkp-cΗ Τουρκία είναι μια χωρά που κυβερνάται με φασισμό, που είναι η νέα αποικία του ιμπεριαλισμού, και είναι τσιμπίδα του ιμπεριαλισμού στην μέση ανατολή. Είναι μια χωρά που προσπαθεί να καταστέλλει τους ανθρώπους που απαιτούν τα πιο απλά δημοκρατικά δικαιώματα, με σφαίρες, βόμβες αερίου, με εμφανή βασανιστήρια στη μέση του δρόμου, και βάζει χιλιάδες ανθρώπους μέσα στις φυλακές για πολιτικούς λογούς.

Η Τουρκία είναι μια χωρά που ακόμα και τα μικρά παιδιά κατηγορούνται ως τρομοκράτης, σημαδεύουν στα κεφάλια τους βόμβες αερίου, που με ξυλοδαρμό από αστυνομικούς δολοφονούν τα νέα παιδιά. Την Τουρκία κυβερνάει μια κυβέρνηση που ο πρωθυπουργός της με το χέρι του κατευθύνει τις δωροδοκίες, που με τα δισεκατομμύρια δολάρια κάνουν πεσκέσι στα μονοπώλια μέσω υπουργών, που το κράτος το έχει κάνει μια κερδοφόρα οικογενειακή επιχείρηση.

Σε όλα τα χρόνια της εξουσίας του ΑΚΡ, πολλά παιδιά νεολαίοι, γεροί , φοιτητές, συνδικαλιστές, εργάτες, άνθρωποι από κάθε τομέα της Τουρκιάς κατηγορήθηκαν τρομοκράτης και φυλακίστηκαν. Το να βρίσκονται στις φυλακές 2785 κρατούμενοι φοιτητές, μας δείχνει με ποιο φασιστικό τρόπο κυβερνάται η Τουρκία. Ως συνεργάτης, έγινε συνεταίρος στις δολοφονίες στην Μέση Ανατολή και σε αλλά μέρη. Είναι ο Νο1 υπεύθυνος για τις δολοφονίες που συνεχίζονται στην Λιβύη και στη Σύρια. Η Τουρκία δεν εγκλιμάτισε μόνο στον λαό μας, αλλά και σε όλους τους λαούς του κόσμου. ΄

Σε μια χωρά που δεν υπάρχει δικαιοσύνη, ελευθερία, ανεξαρτησία , είναι φυσικό να είναι θεμιτό να χρησιμοποιεί ο λαός το δικαίωμα της αντίστασης. Από ένα κράτος που δεν αναγνωρίζει το νομικό του πολιτισμό, που έχει κάνει τους νομούς ως μέσω καταπίεσης , μην περιμένει να κινείται με βάση νομούς. Το κράτος που χρησιμοποιεί τις ένοπλες δυνάμεις ως μηχανή δολοφονίας στον Λαό του, βεβαίως μην περιμένει κάνεις να ανταποδοθεί απάντηση με διαφορετικό τρόπο. Σήμερα ο επαναστατικός αγώνας στην Τουρκία κάτω από αυτές τις συνθήκες χάραξε τον δικό του δρόμο. Για αυτό το λόγο όπως λέμε πάντα, δεν είναι έγκλημα να αγωνίζεσαι εναντίον φάσιμο και ιμπεριαλισμό, έγκλημα είναι να συνεργάζεσαι με φασισμό και ιμπεριαλισμό. Είναι έγκλημα κάθε δραστηριότητα που γίνετε εναντίον των επαναστατών και το δίκιο αγώνα του λάου. Κανένας δεν μπορεί να δικάσει τους επαναστάτες που αγωνίζονται για δικαιοσύνη, λευτεριά , και ανεξαρτησία των λαών. Εκεί που τα κράτη, οι κυβερνήσεις δεν εξασφαλίζουν την δικαιοσύνη, οι λαοί εφαρμόζουν τη δική τους δικαιοσύνη.

Εμείς οι πολιτικοί προσφυγές από την Τουρκία για αυτούς τους λογούς ήρθαμε. Στην Ελλάδα συνεχίζουμε τον αγώνα μας , για να εκθέτουμε το φασισμό στην χωρά μας, και να ενισχύσουμε τον αγώνα των λαών μας. Τα δυο χρόνια που η οικονομική κρίση παρουσιάζετε έντονα, οι οικονομικές συμφωνίες με την Τουρκία , η αύξηση της ιμπεριαλιστικής εξάρτησης είχε ως αποτέλεσμα η Ελλάδα να αρχίσει επιτεθεί στους πολιτικούς προσφυγές. Όλοι οι σύντροφοι μας είναι αντιμέτωποι με απειλές όπως, εκδόσεις, απαγωγή μέσα απ΄τον δρόμο, προσαγωγές , βασανιστήρια και συλλήψεις. Μόνο το 2013 για αυτούς τους λογούς έγιναν 16 διώξεις και εκδικάσεις. Στην αμέσως αρχή του 2014 καταθέσαν αγωγές εκδόσεις σε 3 συντρόφους μας. Έγιναν εφόδους στα σπίτια, στα γραφεία μας. Το κράτος της Ελλάδας μη αναγνωρίζοντας τους νομούς συνεχίζει τις επιθέσεις του. Η Κυβέρνηση του Σαμαρά θέλει να εξαφανίζει τον αγώνα μας στην Ελλάδα, και να καταργήσει την ιδιότητα του πολίτικου πρόσφυγα.

10 Φεβρουαρίου πάλι έγιναν προσαγωγές σε δυο επαναστάτες από την Τουρκία από τον δρόμο, και άλλους δυο μετά την έφοδο στο σπίτι. Στις προσαγωγές με βίαιο τρόπο πήραν τα DNA τους, και έκαναν βασανιστήρια. Σε έναν αγωνιστή από την Τουρκία λόγο των βασανιστηρίων , παρατηρήθηκε μπλαβισμα στο πρόσωπο, στα μάτια και στο λαιμό. Αυτοί οι έφοδοι και προσαγωγές, είναι η συνεχεία των επιθέσεων του Ελληνικού κράτους. Οι επιθέσεις αυτές σε συνεργασία με το φασισμό της Τουρκιάς και Αμερικανικό ιμπεριαλισμό, είναι να καταπτοήσει τον επαναστατικό αγώνα που είναι σε ανοδική φάση. Αλλά δεν θα καταφέρουν, οι καταπιεσμένοι λαοί θα υπερασπιστούν τις ιδέες τους με κάθε τρόπο, και θα συνεχίζουν τον αγώνα εναντία στην φασιστική καταπίεση. Μέσα σε τόση αδικία, και αυθαιρεσία ο λαός βεβαίως θα βρει τρόπους και μέσω για να εκφραστεί.

Όσο συνεχίζει αυτή η άγρια εκμετάλλευση στον κόσμο και στην Τουρκία, καμία δύναμη δεν μπορεί να εμποδίσει τον αγώνα του λάου, την οργανοποίηση και υπερασπιστεί τον εαυτό του. Ο Ιμπεριαλισμός και οι συνεργάτες του όσο επιτίθεται οργανωμένα στον λαό, να εκμεταλλεύεται, να δολοφονεί, συμφώνα με τα συμφέροντα του να εισβάλει, να καταστρέφει , τόσο είναι θεμιτό και δικαίωμα νααδρανοποιηθούν οι καταπιεσμένοι λαοί για τα κλεμμένα δικαιώματα τους.

Η Κυβέρνηση του Σαμαρά κάνοντας συνεργασία με φασισμό και ιμπεριαλισμό συνεχίζει να το έγκλημα του εναντίον λαών της Τουρκιάς και Ελλάδας. Οι αγωνιστές από την Τουρκία την δύναμη για τον αγώνα το παίρνει από τους πόνους των καταπιεσμένων λαών, το μίσος τους. Οι λαοί της Τουρκιάς και της Ελλάδας είναι κάτω από την τυραννία του ιμπεριαλισμού και φασισμού. Για αυτό ο μονός δρόμος είναι να αντισταθούμε και να αγωνιζόμαστε. Όπως το απέδειξε η ιστορία τον τελευταίο λόγο θα πουν πάντα οι αντιστεκόμενοι. Γιατί είμαστε ο λαό, έχουμε δίκιο και θα νικήσουμε.

Οι προσαγωγές, στην εισαγγελία και στον ανακριτή που παρουσιαστήκαν την Τρίτη 11 Φεβρουαρίου και, δεν έκαναν καμία δήλωση, και μετά την απαίτηση τους, θα βγουν στον ανακριτή πάλι σε 3 μέρες, ημέρα Παρασκευή 9.00 ώρα.

ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΤΕΛΕΟΣ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΠΙΕΣΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ!

ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΣΑΙ ΜΕ ΦΑΣΙΣΜΟ, Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ!

ΚΑΤΩ Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΖΗΤΩ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΑΣ

Καλούμε όλους/ες να δείξουν την συμπαράσταση τους στους επαναστάτες από την Τουρκία.

14.02.2014
09.00 στα Δικαστήρια Ευελπίδων

Για περισσότερες πληροφορίες και για να παρακολουθείτε τις εξελίξεις oagonas.blogspot.gr

unnamed

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *