Αθλιες προβοκάτσιες ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ με συντονιστή το κανάλι του Αλαφούζου και στόχο την Πρωτοβουλία Αλληλεγγύης στους απεργούς πείνας μετανάστες

Με μαζικότητα και παλμό πραγματοποιήθηκε η πορεία που οργανώθηκε από την Πρωτοβουλία Αλληλεγγύης των απεργών μεταναστών πείνας.

Στο βίντεο που παραθέτουμε από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega –έχουμε γράψει πολλές φορές για τον ρόλο αυτού του καναλιού και θα ήταν πλεονασμός να τα επαναλάβουμε- αξίζει να παρατηρηθεί η απόλυτη σύμπλευση ΠΑΣΟΚ και ΛΑΟΣ. Επιδίδονται και τα δυο αυτά κόμματα σε χοντρές προβοκάτσιες. Ο Παπουτσής ανακάλυψε «πολιτική εκμετάλλευση και καθοδήγηση» των μεταναστών από τους αλληλέγγυους, ενώ ο βουλευτής του Καρατζαφέρη, Πλεύρης, μίλησε ότι τους απεργούς πείνας «τους κατευθύνουν για να υπάρξει νεκρός».

Το έχουμε ξαναγράψει. Ολο αυτό το σκηνικό της προβοκάτσιας το συντονίζει το κανάλι του Αλαφούζου. Δέστε το βίντεο που παραθέτουμε με την Ακριβοπούλου και θα καταλάβετε. Από τα ΜΜΕ του Αλαφούζου είχαν πρωτοακουστεί αυτά που λέει σήμερα η Ακριβοπούλου για την Επιτροπή Αλληλλεγγύης, ότι έχει σκοτεινές διαδρομές και σχέσεις ότι χρησιμοποιεί τους μετανάστες και τους οδηγεί στον θάνατο…
Αυτά δεν θέλουμε να το σχολιάσουμε εμείς γιατί πιστεύουμε ότι η πληρωμένη απάντηση θα ρθει από την Πρωτοβουλία Αλληλεγγύης. Απλώς τονίζουμε πόσο άθλιοι είναι κάποιοι πολιτικάντηδες και δημοσιοκάφροι.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *