Εξελίξεις στο νεοναζιστικό μόρφωμα της Χ.Α (Βίντεο)

image002Η ναζιστική συμμορία της Χρυσής Αυγής, γέννημα θρέμμα του αστικού πολιτικού συστήματος, που την δημιούργησε, την άνδρωσε και την αξιοποίησε σαν ομάδα κρούσης ενάντια στο εργατικό λαϊκό κίνημα, κάποια στιγμή εξελίχθηκε σε «τέρας του Φρανκενστάιν». Όπως στον συγκεκριμένο μύθο ο δημιουργός πήγε να καταστρέψει το κατασκεύασμα του και αυτό στράφηκε ενάντια του, έτσι και σήμερα παρακολουθούμε μια προσπάθεια του συστήματος να «ξεδοντιάσει» την ακραία φωνή του που ξέφυγε από τον έλεγχο του.

Παρακολουθούμε κάτι καινούργιο στο βίντεο που παραθέτουμε και σύμφωνα με το τηλεοπτικό ρεπορτάζ είναι στοιχεία της δικογραφίας που υπάρχει σε βάρος στελεχών της ναζιστικής συμμορίας; Που είναι το νέο δηλαδή ότι οι χρυσαυγίτες χαιρετούν ναζιστικά –το ότι ο βουλευτής του ναζιστικού μορφώματος Μιχάλη Αρβανίτη πούλησε τρέλα κάνοντας λόγο για «χαιρετισμό τιμής, ανατάσεως και νίκης», ας το αφήσουμε ασχολίαστο- δεν το είχαμε δει στο δημοτικό συμβούλιο Αθήνας από το Μιχαλολιάκο;

Ηταν κάτι κρυφό ότι στην Χρυσή Αυγή υπήρχε στρατιωτική οργάνωση και πειθαρχία; Δεν το είχε πει με δηλώσεις του ο Η. Κασιδιάρης;

Ποια είναι τα «νέα σοκαριστικά ντοκουμέντα» που έρχονται στην δημοσιότητα σύμφωνα με το τηλεοπτικό ρεπορτάζ; Ότι οι χρυσαυγίτες φωνάζουν ρατσιστικά συνθήματα; Ε, μην τρελαθούμε εντελώς.

Απλώς τώρα όλα αυτά μπήκαν στην δικογραφία που στάλθηκε στην βουλή για την άρση της ασυλίας όλων των βουλευτών του νεοναζιστικού μορφώματος, και μέχρι να φτάσει η υπόθεση στην ακροαματική διαδικασία έχουμε πολλά να δούμε ακόμα.
Σε κάθε περίπτωση όμως ο φασισμός αποφασιστικά αντιμετωπίζεται από το λαϊκό επαναστατικό κίνημα και όχι από τους μηχανισμούς του αστικού κράτους το οποίο είναι το ίδιο που δημιούργησε και εκμεταλλεύτηκε τέτοια ναζιστικά μορφώματα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *