Πολιτική εκδήλωση μνήμης και τιμής στον κομμουνιστή ΗΛΙΑ ΚΑΜΑΡΕΤΣΟ

noname (1)Η Κομματική Οργάνωση Αθήνας του ΚΚΕ(μ-λ) διοργανώνει πολιτική εκδήλωση μνήμης και τιμής για τον κομμουνιστή σύντροφο Ηλία Καμαρέτσο που πρόσφατα έφυγε από κοντά μας.

Θέλουμε να τιμήσουμε τη μνήμη, τη ζωή και τη δράση ενός γνήσιου λαϊκού αγωνιστή, ενός πραγματικού κομμουνιστή που αφιερώθηκε ολόψυχα στην υπηρέτηση των συμφερόντων του λαού και της εργατικής τάξης.

Θέλουμε να τιμήσουμε την πολύτιμη συνεισφορά του (πολιτική, θεωρητική και ιδεολογική) στην υπόθεση της ανασυγκρότησης του κομμουνιστικού κινήματος, κόντρα στα κηρύγματα και τη διαλυτική δράση του ρεβιζιονισμού και της αριστεράς της υποταγής και της συνθηκολόγησης.

Θέλουμε να προβάλουμε την καθοριστική συμβολή του στη διαμόρφωση του χαρακτήρα και της φυσιογνωμίας του ΚΚΕ(μ-λ), στον πρωταγωνιστικό του ρόλο για την ανασυγκρότηση του ΚΚΕ(μ-λ) το 1982.

Η μνήμη, η ζωή και το έργο του κομμουνιστή σ. Ηλία Καμαρέτσου είναι μια σπουδαία παρακαταθήκη. Για τους αγώνες του σήμερα και του αύριο, για τους παλιούς και νέους αγωνιστές, για τη συνέχιση της πάλης για την κομμουνιστική ανασυγκρότηση, την κοινωνική απελευθέρωση και το σοσιαλισμό.

Παρασκευή 7 Μαρτίου, 7:00 μ.μ.

ΑΣΟΕΕ (Αμφιθέατρο Β΄)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *