Κάλεσμα στην 1η Συνέλευση Πρωτοβουλίας για τις νέες εργασιακές σχέσεις

image002Παίρνουμε μια μεγάλη πρωτοβουλία για τη συγκρότηση μιας κίνησης ενάντια στις ελαστικές σχέσεις εργασίας, την ανασφάλιστη και απλήρωτη εργασία, την εργοδοτική αυθαιρεσία.

Σκοπός αυτής της πρωτοβουλίας θα είναι η συνέυρεση και η κοινή δράση ενός δυναμικού της εργασίας, της επισφάλειας, της ανεργίας, και η συμμετοχή του σε διάφορες δράσεις σωματειακού τύπου. Να προσφέρει συλλογικά την ταξική της αλληλεγγύη στη μερίδα αυτή του κόσμου που απέχει από το συνδικαλισμό, τη συναδελφική, αγωνιστική και συλλογική δράση.
Θεωρούμε απαραίτητη και πολύτιμη τη συμμετοχή και συμβολή συναγωνιστών από σωματεία, εργατικές συλλογικότητες ή συλλογικότητες ανέργων, εργατικά σχήματα, συνελεύσεις βάσης, ή οποιουδήποτε άλλου θελήσει να συμμετέχει σε αυτό το εγχείρημα.
Σας καλούμε στην ιδρυτική συνέλευση αυτής της πρωτοβουλίας, αυτήν την Παρασκευή 14.3 , ώρα 6:00μμ, στα γραφεία του Σωματείου Μισθωτών Τεχνικών (Ερμού και Φωκίωνος 11, 4ος όροφος).
 
Επισυνάπτεται η αφίσα και το κάλεσμα.
 
“Καλούμε λοιπόν όλο τον κόσμο και ιδιαίτερα τη νεολαία στη συγκρότηση αυτής της πρωτοβουλίας, με σκοπό την ευρύτερη συσπείρωση όλων αυτών που θέλουν να αγωνιστούν συλλογικά και συντροφικά απέναντι στην καθιέρωση του καθεστώτος δουλείας που μας επιφυλάσσουν. για το ξεδίπλωμα δράσεων ενάντια στις μορφές ελαστικής απασχόλησης, τη διεκδίκηση στοιχειωδών δικαιωμάτων στους χώρους δουλειάς, την αλληλεγγύη μας στους αγωνιζόμενους χώρους, τον τσαμπουκά ενάντια στα αφεντικά και την αγωνιστική μας υποστήριξη στους ανέργους.”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *