Κάλεσμα σε συγκέντρωση – πορεία για τον Μπερκίν Ελβάν

berkin11Τον Δεκέμβριο του 2008 η φωτιά που άναψε η δολοφονία του Αλέξη , τώρα μεταφέρθηκε στην Τουρκία. Η οργή που εκφράστηκε στους δρόμους ,για την δολοφονία του Αλέξη και Μπερκίν είναι απαίτηση για ελευθερία και δικαιοσύνη των λαών σε Ελλάδα και Τουρκία.

Τα δύο παιδιά που κοιμήθηκαν για πάντα, ξύπνησαν δύο λαούς !

Αγωνιζόμαστε εδώ και 43 χρόνια ενάντια στον φασισμό της Τουρκίας ,έχουμε πάνω από 600 συντρόφους που έχουν πέσει μάρτυρες . Ανάμεσα τους τώρα θα είναι και ο 15χρονος Μπερκίν Ελβάν .

Οι λαοί της Τουρκίας μετά από την εξέγερση στο Γκεζί και Ταξιμ έσπασαν τον φόβο τους και τώρα φοβάται η κυβέρνηση. Η κυβέρνηση τρέμει τα εκατομμύρια των αγωνιζόμενων στους δρόμους της Τουρκίας. Είναι βέβαιο ότι το επόμενο διάστημα, θα μας φοβούνται ακόμη περισσότερο . Θα λογαριαστούμε και τα νεκρά παιδιά μας και ο αγώνας για σοσιαλισμό , για ελευθερία και για ισότητα θα συνεχιστεί εντονότερα . Ο αγώνας γίνεται ισχυρότερος με την αλληλεγγύη όλων των καταπιεσμένων λαών στον κόσμο , άρα και της Ελλάδας. Το δίκαιο το λαών είναι βέβαιο ότι θα νικήσει .

Για να αποδοθεί δικαιοσύνη για τον Μπερκίν και θέλοντας να εκφράσουμε την αλληλεγγύη μας στα εκατομμύρια των ανθρώπων βγήκαν στους δρόμους της Τουρκίας , σας καλούμε όλους αύριο 7.00μμ στα Προπύλαια με σκοπό την πραγματοποίηση πορείας προς το Τουρκικό Προξενείο .

Την Πεμπτη 13.03.2014
7.00μμ στα Προπύλαια
ΛΑΪΚΟ ΜΕΤΩΠΟ

Για περισσότερες πληροφορίες και για να παρακολουθείτε τις ξελίξεις oagonas.blogspot.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *