Ομορφος κόσμος, ηθικός, αστικά πλασμένος

image003

Είναι επόμενο ένα απ’ την φύση του διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα να στελεχώνεται από άτομα ανάλογης ποιότητας. Και επειδή στην εποχή μας οι μηχανισμοί συγκάλυψης περνάνε «κρίση» μαζί με όλο το αστικό πολιτικό οικοδόμημα, δεν σταματάνε καθημερινά να έρχονται στην επιφάνεια ο βίος και η πολιτεία αξιωματούχων του καθεστώτος, ειδικά για την περίοδο της «ισχυρής Ελλάδας» του Σημίτη.

Βασικά αναίμακτα «καθάρισαν» τα κυβερνητικά στελέχη του «εκσυγχρονισμού» για τα τεράστια σκάνδαλα που ήρθαν στην δημοσιότητα και πραγματοποιήθηκαν επί κυβέρνησης Σημίτη (Χρηματιστήριο, Ζήμενς, εξοπλιστικά, Ολυμπιακοί Αγώνες…). Και μόνο να σκεφτούμε ότι ο Τσουκάτος κυκλοφορεί ελεύθερος και αγνοείται η τύχη του Μαντέλη φτάνει …

Πάντως ενώ περιμέναμε τον Γιάννο να πάει να κάνει συντροφιά των Τσοχατζόπουλο, τώρα μαθαίνουμε –από την εφημερίδα Real mews- ότι έχει ασκηθεί δίωξη σε βάρος του πρώην υφυπουργού Παιδείας Γ. Ανθόπουλου, με βαρύτατες κατηγορίες για το έγκλημα της κατ’ εξακολούθηση τοκογλυφίας –σε βάρος εταιρείας πώλησης καπνού- δραστηριότητα που του απέφερε σύμφωνα πάντα με το κατηγορητήριο 1. 757.800 ευρώ.

Συμπέρασμα; Ομορφος κόσμος, ηθικός, αστικά πλασμένος, αν και τα όσα έρχονται στην επιφάνεια είναι σταγόνες στον ωκεανό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *