Χρυσαυγίτικη αυτοκριτική: “Ο πατριωτισμός είναι το έσχατο καταφύγιο κάθε απατεώνα”

9-skitso--9-thumb-largeΚυριολεκτικά είναι απόλαυση να παρακολουθείς τον πανικό που ξέσπασε στο εσωτερικό της ναζιστικής συμμορίας μετά την ανεξαρτητοποίηση του χρυσαυγίτη βουλευτή Λάρισας Χρυσοβαλάντη Αλεξόπουλου. Δεν γνωρίζουμε αν έχει ξεσπάσει εμφύλιος πόλεμος στο εξωτερικό της, όπως δεν γνωρίζουμε αν έχει βάσει η πληροφορία που δημοσιοποίησε ο βουλευτής της ΝΔ Κώστας Μαρκόπουλος μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Αντ1 αναφέροντας ότι γνωρίζει δύο ακόμα βουλευτές που θα εγκαταλείψουν σύντομα την Χ.Α.

Αυτό που είναι πάντως ξεκαρδιστικό είναι το πώς αντιμετωπίζουν τα στελέχη του κόμματος Μιχαλολιάκου τον πρώην ομοϊδεάτη τους βουλευτή Αλεξόπουλου και  ειδικά οι εκπρόσωποι της ναζιστικής οργάνωσης στους νομούς της Θεσσαλίας, οι οποίοι έδωσαν στην δημοσιότητα ανακοίνωση που αναφερόμενη στην διαφοροποίηση του πρώην στελέχους της Χ.Α τονίζουν: «Στην περίπτωση αυτή επιβεβαιώθηκε ακόμα μια φορά η ρήση του Σάμιουελ Τζόνσον ότι ο πατριωτισμός είναι το έσχατο καταφύγιο κάθε απατεώνα»!!!

Απίθανοι οι τύποι!!!

Πάντως αναμένονται σημαντικές δικαστικές εξελίξεις αφού αύριο το πρωί θα προσέλθουν στην επιτροπή Κοινοδουλευτικής Δεοντολογίας οι Αντ. Γρέγος, Π. Ζησιμόπουλος, Αρτ. Ματθαιόπουλος, Κ. Μπαρμπαρούσης, Δ. Κουκούτσης και Χρ Αλεξόπουλος προκειμένου να δώσουν εξηγήσεις για την ποινική δίωξη εναντίον με την κατηγορία της ένταξης και διεύθυνσης εγκληματικής οργάνωσης.

Να υπενθυμίσουμε ότι η ίδια επιτροπή της βουλής την προηγούμενη Πέμπη αποφάσισε να προτείνει την άρση της βουλευτικής ασυλίας των Ελ Ζαρούλια, Ηλ Κασιδιάρη, Μ. Αρβανίτη και Ν. Κούζηλου, ενώ την τελική απόφαση θα λάβει η Ολομέλεια της βουλής με ονομαστική ψηφοφορία τις επόμενες μέρες.

Υ.Γ. Οι φήμες που κυκλοφόρησαν ότι ο Σαμαράς ρωτούσε αν ο βουλευτής της Χ.Α., που ανεξαρτητοποιήθηκε έχει και τσεκούρι για να τον πάρει στην Ν.Δ δεν επιβεβαιώθηκαν. 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *