Το φαινόμενο Γεωργιάδης

485_47d3d3f0e04d012fe0150e55641d0148Θα ήταν για το τσίρκο. Ομως είναι υπουργός. Μάλιστα υπουργός Υγείας.

Ο άνθρωπος που έβριζε τον κ. Σαμαρά σαν καραγωγέας κοσμεί το Υπουργικό του Συμβούλιο. Ο άνθρωπος που δεν θεωρείτον καρκίνο (των άλλων) επείγουσα κατάσταση είναι υπουργός Υγείας.

Καμερομανής

έως θανάτου, ξημεροβραδιάζεται στα πάνελ της τηλεόρασης στα ραδιόφωνα, το τουίτερ και το φέισμπουκ, σκούζοντας σκληρίζοντας τσιρίζοντας μασώντας τις λέξεις καταπίνοντας φωνήεντα και φτύνοντας σύμφωνα, κι αυτό το τσίρκο είναι υπουργός-δηλαδή υπηρέτης του λαού.

Ενός λαού που ο κ. Γεωργιάδης βρίζει ασύστολα ως λαϊκιστή. Και μόνον γι’αυτό ο κ. Γεωργιάδης θα έπρεπε να ‘χε χαθεί από προσώπου Γης αλλά εδώ είναι Ελλάδα, κι έτσι όπως την έκαναν άνθρωποι σαντον κ. Γε-ωργιάδη, όλα χωράνε στη χωματερή, όλα τα σκουπίδια χωνεύονται! Και ο κ. Γεωργιάδης.

Ο κ. Γεωργιάδης «σιχαίνεται τους κομμουνιστές». Σε μέρες πολύ πιο ζοφερές, όταν μετά τον εμφύλιο εκτελούσαν ακόμα αριστερούς δεν είχε βρεθεί δεξιός υπουργός να πει τέτοια κατινιά. Ηταντο αίμα βαρύ πάνω στους νικητές και τους ηττημένους δεν σήκωνε ελαφρότητες.

Σήμερα που η θάλασσα έγινε γιαούρτι, στον απόηχο του μίσους εκείνης της εποχής κινείται μόνο η Χριυσή Αυγή κι ένας ακροδεξιός θύλακας μέσα στη Ν.Δ.

Ομως ακόμα κι αυτός ο θύλακας έχει μια σοβαρότητα (κινδύνου) που δεντη διαθέτει ο κ. Γεωργιάδης. Ομωςτο γελοίον (που διαθέτει) είναι ακόμα πιο επικίνδυνο…
 
Πηγή: Στάθης – Realnews

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *