Ο BULUT YAYLA είναι ελεύθερος

untitled(2)BULUT YAYLA ο οποίος είχε άπηχτη στις 30 Μάιου του 2013 στην Αθήνα στα Εξάρχεια με την συνεργασία των μυστικών υπηρεσιών (ΜΙΤ-ΕΥΠ-CIA) και είχε παραδοθεί παράνομα στην Τουρκία. Από τότε ήταν στην φυλακή στα κελία.

ΣΗΜΕΡΑ στις 27 Μάρτιου του 2014 αποφυλακίστηκε!

Όταν τον απήγαγαν τον είχαν βαφτίσει «διεθνής τρομοκράτης, ζωντανή βόμβα κτλ…» επειδή ήθελαν να τρομοκρατήσουν όλους.. ειδικά τους έλληνες κατά στους προσφυγές από την Τουρκία άλλα τα ψέματα τους βγήκαν στην αέρα γρήγορα. Μετά τον BULUT YAYLA αυξήθηκαν οι καταπιέσεις κατά των προσφύγων και απήγαγαν άλλους από τους δρόμους. Τους φυλάκισαν και μέχρι στιγμής για 15 πολιτικούς προσφυγές πραγματοποιήθηκαν δίκες για την έκδοση τους στην Τουρκία. Οι επιθέσεις αυτές συνεχίζονται.

Η απαγωγή του BULUT YAYLA είναι καταπάτηση όλων των διεθνών νομών, τα δικαιώματα των προσφυγών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Ο BULUT YAYLA ήταν στο φοιτητικό κίνημα ήταν στον αγώνα για τα δικαιώματα και ελευθέριες και μόνο για αυτό ονομάστηκε τρομοκράτες. Το όνομα του και οι φωτογραφίες του δημοσιευτήκαν δεκάδες φορές στα ΜΜΕ της Τουρκίας ως τρομοκράτης. Τον είχαν βάλει στο στόχο . Αυτοί έγραφαν ότι τους συμφέρει για να συνεχίζουν τις συλλήψεις, φυλακίσεις στην Ελλάδα κατά των αγωνιστών και προσφυγών από την Τουρκία.

Ο BULUT YAYLA σήμερα αποφυλακίστηκε. Είναι ελεύθερος πια.

ΚΑΜΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ

http://oagonas.blogspot.gr/

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *