8 βίντεο με τον Γιώργο Μητσικώστα

image002Πραγματικά είναι κρίμα ένας χαρισματικός καλλιτέχνης όπως ο Γιώργος Μητσικώστας να χαραμίζει το ταλέντο του παρουσιάζοντας σκετσάκια επιπέδου Δελφιναρίου. Και εκτός απ’ αυτό, ακόμα και στην ανάλαφρη σάτιρα που κάνει εκτός απ’ τον γραφικό Αδωνη Γεωργιάδη δεν είδαμε να βάζει στο στόχαστρο του κανένα κυβερνητικό στέλεχος. Επικεντρώνεται στην αθυροστομία του Λευτέρη Παπαδόπουλου, στον ανεκδιήγητο δημοσιογράφο Στέφανο Χίο, στις θεατρικές τηλεοπτικές παραστάσεις του Τράγκα και σε μερικές άλλες γραφικές παρουσίες, σαν του Δαραβίγκα π.χ.

Φυσικά, αυτό είναι απόλυτα κατανοητό, αφού εργάζεται σε ένα αστικό μέσο και τα επιτρεπτά όρια καυστικής σάτιρας είναι εντελώς περιορισμένα, αλλά αυτός αυτολογοκρίνεται (αν δεν είναι συνειδητή του επιλογή), πολύ περισσότερο απ’ ότι έκανε στο παρελθόν ο Λάκης Λαζόπουλος.

Όπως και να είναι όμως επειδή έχουμε όλοι ανάγκη από ένα χαμόγελο, από την χθεσινή του εκπομπή φτιάξαμε 8 βιντεάκια. Ο Μητσικώστας λοιπόν, αναλαμβάνει τον ρόλο, του Σταύρου Θεοδωράκη, του Αδωνη Γεωργιάδη, του Χίου, του Λευτέρη Παπαδόπουλου, του Τράγκα, του Αλέφαντου, του Μπάμπη Παπαναγιώτου και της Ζωής Κωνσταντοπούλου.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *