“Πυλώνες του πολιτικού συστήματος”

Στο ακροδεξιό πολιτικό μόρφωμα του ΛΑΟΣ βρήκε τον πιο θερμό του υποστηριχτή ο Θ. Πάγκαλος μετά την τελευταία λαϊκή αντίδραση που εισέπραξε και μεταφράστηκε σε ένα μεγαλοπρεπές γιαούρτωμα.

Ο Καρατζαφέρης που ονειρεύεται να γίνει σύντομα πρωθυπουργός και μάλιστα σε μια αυτοδύναμη κυβέρνηση –όχι δεν κάνουμε πλάκα. Αυτό ισχυρίστηκε στην βουλή δίνοντας στην τηλεοπτική εκπομπή «Ελληνοφρένεια» να τον σατιρίσει- έδωσε εντολή στα στελέχη του να ξεχυθούν στα Μέσα Μαζικής Παραπληροφόρησης, υπερασπιζόμενοι τον Πάγκαλο γιατί όπως είπε ο εκπρόσωπος του ΛΑΟΣ Κ. Αϊβαλιώτης «Χθες, ήταν ο Χατζηδάκης, ο Σιούφας, η Διαμαντοπούλου, ο Πρωτόπαππας, σήμερα ο Πάγκαλος, αύριο κάποιος άλλος. Όσο ενθαρρύνονται και δεν καταδικάζονται τέτοιες ενέργειες τόσο πιο πολύ όμηρος του πεζοδρομίου θα είναι το πολιτικό σύστημα».

Και το πυλώνας του πολιτικού συστήματος είναι φυσικά και ο ίδιος ο Καρατζαφύρερ. Όπως μάλιστα γράφει ένας ομόσταυλος του στην γαλάζια πολυκατοικία –ο Φ. Κρανιδιώτης. Στέλεχος της Ν.Δ και σύμβουλος του Σαμαρά- ο αρχηγός του ΛΑΟΣ είναι «πρόθυμο γεροπουλέν της μεταπολιτευτικής παράγκας που μπορεί να γίνει ότι θέλετε. Αντισιωνιστής, φιλοεβραίος, τροτσκιστής, γκεβαρικός, φιλοχρυσαυγίτης, νουνεχής, τολμητίας, να ετοιμαστεί για τις Θερμοπύλες ή να πακετάρει για τα Σούσα».

Τέτοιους «πυλώνες του πολιτικού συστήματος» δεν πρέπει να τους σεβόμαστε;

2 απαντήσεις στο ““Πυλώνες του πολιτικού συστήματος””

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *