Ο δημοκράτης λαός θα δώσει την λύση

Ο ΕΝΩΜΕΝΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΛΑΟΣ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΛΥΣΗ

ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ!

544934_262870897169643_486904364_nΗ κυβέρνηση- πλασιέ της εγχώριας και διεθνούς μαφίας αποδεικνύει με κάθε τρόπο ότι μόνο ο ωμός φασισμός θα μπορούσε πλέον να παρατείνει για λίγο ακόμα, ίσως, τις μέρες τις βοναπαρτικής και σκοταδιστικής κυριαρχίας της.
Η πνευματική και υλική εξαθλίωση της κοινωνίας αποτελεί όρο και σύμπτωμα αυτής της κυριαρχίας.
Το ίδιο και ο απόλυτος εκφυλισμός της βιτρίνας του αστικοδημοκρατικού πολιτεύματος, η χυδαία μετατροπή της Βουλής σε παράνομο καφενείο όπου διάφορες παρανοϊκές κλίκες μοιράζουν την λεία του λαού γελώντας του κατάμουτρα.

Όλα αυτά είναι γνωστά και από καιρό ειπωμένα!
Δεν υπάρχουν δικαιολογίες και άλλα περιθώρια, αποτελεί ύστατο καθήκον του δημοκράτη λαού να πάρει την κατάσταση στα χέρια του.

Σήμερα, που το πολιτικό εξουσιαστικό σύστημα προβάρει την ανοιχτή του δικτατορία και με την απαγόρευση των συναθροίσεων-διαδηλώσεων, μόνο ενωμένες πορείες σύσσωμου του κόσμου της εργασίας μπορούν και πρέπει να είναι η απάντηση στον φασισμό και στον κυνισμό τους.

Κάθε κομματική, πολιτική περιχαράκωση μπροστά στον ανάγκη της κοινωνίας των εργαζομένων να ορθώσει το ανάστημα της θα είναι εντελώς  αναντίστοιχη με την κοινωνική απαίτηση να φύγουν ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ από την εξουσία, θα είναι ιστορική παραφωνία μπροστά στο όσο ποτέ αναγκαίο σύνθημα:

ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΒΟΥΛΗ!

Καθήκον της Αριστεράς, και ιδιαιτέρως του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, είναι να σταθούν μπροστάρηδες και στις σημερινές συγκεντρώσεις-σπάσιμο της απαγόρευσης, όσο και στην συνολική πορεία της κοινωνίας στην κατεύθυνση της απελευθέρωσης από την μέγγενη του φασισμού.

 

ΟΛΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΝΑ ΣΠΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΛΟΙΟ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΜΑΣ ΖΩΝΕΙ!

ΟΛΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΝΩΜΕΝΟΥ ΛΑΟΥ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΣΤΙΣ 6.30μ.μ.

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΑΝΤΙΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ

eamgr.wordpress.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *