Παρακρατικό-αδίστακτο-χυδαίο-δολοφονικό το μπλοκ εξουσίας

image.ashxΠοιος μπορεί άραγε να ανέχεται ακόμη να προσφωνείται ο Σαμαράς πρωθυπουργός, ο Βενιζέλος αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, τα μέλη του «υπουργικού» συμβουλίου υπουργοί και η αγέλη που «νομιμοποιεί» την κατοχική-παρακρατική εξουσία τους, αντιπρόσωποι του λαού και του έθνους!!!;

Το VIDEO ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ-ΜΠΑΛΤΑΚΟΥ με την ανατριχιαστική οικειότητα ανάμεσα στο ναζιστικό μόρφωμα και τον κορυφαίο συντονιστή του Μαξίμου και της κυβέρνησης Μπαλτάκο, είναι απολύτως αποκαλυπτικό :

1. Ότι το Μαξίμου ήταν και είναι η έδρα και το συντονιστικό κέντρο αλληλοσυμπληρούμενων και ανταγωνιζόμενων παρακρατικών ομίλων με συγκεκριμένο καταμερισμό.

α. την δολοφονική πολιτική τρομοκρατία της κοινωνίας με την Χ.Α.
β. την υποταγή και την ποδηγέτηση κάθε θεσμού του κοινωνικοπολιτικού συστήματος στις πολιτικές ανάγκες του ενοίκου του Μαξίμου και της κατοχικής εξουσίας (Δένδιας-Αθανασίου).
2. Ότι η σήψη και η κατάρρευση του μπλοκ εξουσίας, πυροδοτεί τις ανεξέλεγκτες πια εσωτερικές τους συγκρούσεις, που οδηγούν στην πλήρη εξαχρείωση και τον ανοικτό φασισμό.

ΤΟ VIDEO ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ-ΜΠΑΛΤΑΚΟΥ δεν εκθέτει και δεν αποκαλύπτει μόνο το ΜΑΞΙΜΟΥ και το τρίγωνο ΣΑΜΑΡΑ-ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ-ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Αποκαλύπτει και ολόκληρο τον πολιτικό και δημοσιογραφικό εσμό, το ανήθικο και αργυρώνητο πλέγμα-δίκτυο προστασίας του μπλοκ εξουσίας που είναι έτοιμο με το όπλο παρά πόδας να εκτελέσει τον Τσίπρα για μια δήλωση ή πράξη κάποιου οπαδού του ΣΥΡΙΖΑ, να διαβάλλει και να διαστρεβλώσει θέσεις των στελεχών του, να συκοφαντήσει λαϊκούς αγωνιστές, την ίδια στιγμή που στην περίπτωση Σαμαρά-Μπαλτάκου προσπαθούν να πείσουν ότι ο δόκτωρ Τζέκιλ και Χάιντ είναι διαφορετικά πρόσωπα!!!

Οι τελευταίες εξελίξεις όμως που σφραγίζονται με το VIDEO ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ-ΜΠΑΛΤΑΚΟΥ, δεν αποτυπώνουν μόνο τη σήψη στο μπλοκ εξουσίας, την πτωμαΐνη που αναδύεται από το Μαξίμου, τα πολιτικό-δημοσιογραφικά σκουπίδια, υποπροϊόντα του συστήματος που υπερασπίζονται τον παρασιτικό μπεζαχτά τους.

Δυστυχώς, στην κοινοβουλευτική διαδικασία και στην πρόταση μομφής κατά Στουρνάρα-Μειμαράκη, ΔΗΜΑΡ και Κ.Κ.Ε. ενεργητικά και παθητικά λειτούργησαν ως πολιτικό μπλοκ με Ν.Δ-ΠΑΣΟΚ αποσπώντας και τους επαίνους Βορίδη, για να αποφευχθεί η κοινοβουλευτική ανατροπή ΣΑΜΑΡΑ-ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ.

Οι δημοκράτες, οι αγωνιστές , οι προοδευτικοί, οι αριστεροί, οι κομμουνιστές οφείλουν να συνεκτιμήσουν την στάση και την συμπεριφορά όλων. Κανείς σήμερα δεν δικαιούται να μην γνωρίζει! Το άλλοθι του Πόντιου Πιλάτου ιστορικά δεν δικαιώθηκε ποτέ!

ΤΟ ΧΥΔΑΙΟ-ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟ-ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΟ ΜΠΛΟΚ εξουσίας πρέπει τώρα να ανατραπεί.

Χθες ίσως για ορισμένους να ήταν νωρίς.
ΑΥΡΙΟ σίγουρα θα ναι αργά για ΟΛΟΥΣ!!!

3/4/14 ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΑΝΤΙΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ EAM

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *