ΔΟΛ και Πάγκαλος εναντίον Σύριζα

 Συντονισμένη επίθεση εναντίον του Σύριζα έχουν εξαπολύσει το συγκρότημα του ΔΟΛ και ο Θ. Πάγκαλος. Με ένα ελεεινό πόνημα του γνωστού και μην εξαιρετέου Γ. Πρετεντέρη και ένα καταφανώς ψευδέστατο σχόλιο το χθεσινό «Βήμα» βάζει στο στόχαστρο του τον Σύριζα.
Στην ίδια ρότα παρουσιάστηκε σε σημερινή τηλεοπτική εκπομπή ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης. (Δείτε το βίντεο).

Αφου προηγουμένως τον είχαν διαψεύσει κατηγορηματικά τα δυο πρόσωπα που κατονόμαζε σαν στελέχη του Σύριζα και τους απέδιδε πρωταγωνιστικό ρόλο στο γιαούρτωμα που δέχτηκε στην Κερατέα (έχουν καταθέσει και μηνύσεις εναντίον του), σήμερα «ανακάλυψε», ότι ο Τσίπρας “υποδεικνύει την δολοφονία του” ενώ παράλληλα έκανε αναφορά σε άλλο στέλεχος του Συνασπισμού που «πλήρωνε Αλβανούς» για να τον αποδοκιμάζουν.

Μιλάμε ότι ο αντιπρόεδρος της «σοσιαλιστικής» κυβέρνησης του ΓΑΠ έχει σαλτάρει εντελώς.

Πραγματικά χρήζει βοήθειας «αρμόδιου» επιστήμονα ο Πάγκαλος για να επιμένει σ’ αυτά τα παραμύθια όταν οι πάντες τον αποκαλούν ψεύτη φτάνοντας στο σημείο ακόμα και την Δημοτική Αρχή Λαυρεωτικής να εκδίδει ανακοίνωση στην οποία τονίζει:
«Η αναφορά του κυρίου Αντιπροέδρου σε συγκεκριμένο κόμμα είναι τουλάχιστον ατυχής, διότι εμάς το μόνο πιστεύω που μας ενώνει και δυναμώνει τον αγώνα μας είναι ο Τόπος μας η Κερατέα» 

3 απαντήσεις στο “ΔΟΛ και Πάγκαλος εναντίον Σύριζα”

  1. όσο πιο ακραία και επίφοβη είναι η κατάσταση για το πολιτικό σύστημα τόσο πιο ακραίες θα είναι οι ενέργειες του, εγώ αυτό που διακρίνω στον πάγκαλο και σε πάρα πολλούς πολιτικούς ακόμα, μια απελπιστική προσπάθεια (σχεδόν παρανοϊκή) να πάρουν στα χέρια τους εξουσία αλλά και να προστατευτούν με κάθε τρόπο από την κλιμακούμενη οργή του λαού.

  2. Τι λέτε ρε παιδιά? Ποιός τον χέζει τον σύριζα? Δεν καταλαβαίνετε ότι ο Πάγκαλος προσπαθεί να παίξει το γνωστό παιχνιδάκι και να συγκεντρώσει την προσοχή του κόσμου και των μέσων στα κόματα ξανά αντί για τον λαό όπου θα έπρεπε να είναι? Προσπαθούν να θάψουν την πραγματική αλήθεια των γεγονότων στην Κερατέα, στα διόδια, στην Χαλκιδική που είναι ότι είναι κινήματα λαϊκά και συνειδητά ακόματιστα. Δεν θέλουν να φαίνεται τίποτε άλλο παραέξω, όλα πρέπει να έχουν σχέση με τα κόμματα. Και ο Σύριζα παίζει ευχαρίστως το παιχνιδάκι.

    Μεγάλο μυστικό: Τα κόμματα δεν είναι αντίπαλοι.

    Το μυστικό των μυστικών: Η θέση καθορίζει τις ιδέες και όχι οι ιδέες την θέση.

    Οι “ιδεολογίες” των κομμάτων είναι φερετζές

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Current ye@r *