Την Πέμπτη 10/4 θα γίνει η ΠΡΩΤΗ προβολή του ντοκιμαντέρ “ΦΑΣΙΣΜΟΣ Α.Ε.” στον “ΙΣΤΟ” και στην Εργατική Λέσχη Νέας Ιωνίας.

D_fMYtXLo6xfw0Jku6JYZMOX0WsvAgeoZzJ6ugzWNLIxDt1SlG_6VCAhdaGIS9D1MtuAd_Wwq498MxkonT5AB5kC5cH85Kx-d5DPjIB87ezbcej_6RlNiVl7sQClKpO8jw=s0-d-e1-ftΤην Πέμπτη 10/4 θα γίνει η ΠΡΩΤΗ προβολή του ντοκιμαντέρ “ΦΑΣΙΣΜΟΣ Α.Ε.” στον “ΙΣΤΟ”.

Την ίδια μέρα το ντοκιμαντέρ θα προβληθεί παράλληλα σε διάφορες πόλεις στην Ευρώπη και την Ελλάδα.

Ο Ιστός συμμετέχει στην Πρώτη Παράλληλη Προβολή προβάλλοντας το ντοκιμαντέρ την Πέμπτη 10/4, στις 8:30 μ.μ. στο χώρο της κατάληψης.

Το “Φασισμός Α.Ε.” είναι ένα ντοκιμαντέρ ανεξάρτητης παραγωγής και στηρίζεται οικονομικά στη συμμετοχική χρηματοδότηση (crowdfunding). Κυκλοφορεί ελεύθερα, χωρίς περιορισμούς χρήσης και αναμετάδοσης.

Περισσότερα εδώ

“Θέλουμε να σας διηγηθούμε μικρές, άγνωστες ιστορίες από το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον του φασισμού και τις διασυνδέσεις του με τα οικονομικά συμφέροντα κάθε εποχής. Θα ταξιδέψουμε από την Ιταλία του Μουσολίνι, στην Ελλάδα της κατοχής, του εμφυλίου και της δικτατορίας και από τη ναζιστική Γερμανία του Χίτλερ στο σήμερα.”


“IΣΤΟΣ” ελεύθερος κοινωνικός χώρος αλληλεγγύης
Ιστορικό Παλαιό Δημαρχείο
Κουμουνδούρου 5 & Νικομηδείας Χαϊδάρι

_______________________

Κάλεσμα στην Πρώτη Προβολή του Ντοκιμαντέρ “ΦΑΣΙΣΜΟΣ Α.Ε”

Η Εργατική Λέσχη Νέας Ιωνίας “Υδραγωγείο” σας προσκαλεί την Πέμπτη 10/4, στις 8:30 μμ, στον χώρο της (Ελ. Βενιζέλου 84, Νέα Ιωνία) για την πρώτη προβολή του ντοκιμαντέρ “Φασισμός ΑΕ”.

Επειδή φασισμός δεν είναι μόνο η συμμορία της Χρυσής Αυγής αλλά και οι πολιτικοί, οι επιχειρηματίες και οι εκδότες που την εξέθρεψαν……

Επειδή η οικονομική κρίση που ευνοεί την ανάπτυξη του φασισμού και του ναζισμού είναι μπροστά μας και όχι πίσω μας…

Επειδή ολόκληρη η Ευρώπη βυθίζεται στο σκοτάδι της άκρας δεξιάς…

Οι δημιουργοί του Debtocracy και του Catastroika επιστρέφουν με ένα νέο ντοκιμαντέρ.

Θέλουμε να σας διηγηθούμε μικρές, άγνωστες ιστορίες από το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον του φασισμού και τις διασυνδέσεις του με τα οικονομικά συμφέροντα κάθε εποχής. Θα ταξιδέψουμε από την Ιταλία του Μουσολίνι, στην Ελλάδα της κατοχής, του εμφυλίου και της δικτατορίας και από τη ναζιστική Γερμανία του Χίτλερ στο σήμερα. Το νέο ντοκιμαντέρ θα συνεχίσει στα βήματα του Debtocracy και του Catastroika, όπου περιγράψαμε τα αίτια της κρίσης χρέους, τις επιπτώσεις του μνημονίου, την κατάλυση της δημοκρατίας και το ολοκληρωτικό ξεπούλημα της χώρας.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *