ΤΡΟΪΚΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΗΡΩΔΗΣ ΚΛΕΙΝΟΥΝ 1000 ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ

«Η κυβέρνηση κήρυξε σε διωγμό την δημόσια εκπαίδευση», τιτλοφορούσαμε περασμένη ανάρτησή μας.
Περισσότερα μπορεί να πληροφορηθεί κάποιος/α παίρνοντας μέρος στην ομιλία-συζήτηση με θέμα: «ΤΡΟΪΚΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΗΡΩΔΗΣ ΚΛΕΙΝΟΥΝ 1000 ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ» τη ΔΕΥΤΕΡΑ 28 ΜΑΡΤΙΟΥ 2011, ώρα 7 μ.μ. στην Αίθουσα προβολών της Εταιρείας Ελλήνων Σκηνοθετών
στην οδό Τοσίτσα 11, Εξάρχεια.

Εισηγήσεις θα γίνουν από ομάδα μαθητών από τις καταλήψεις των σχολείων Περιστερίου, από τον Γρηγόρη Καλομοίρη, εκπαιδευτικό, εκπρόσωπο ΟΛΜΕ και τον Γιάννη Παπαμιχαήλ, καθηγητή. εκπαιδευτικής ψυχολογίας.

Συντονίστρια: ΘΕΚΛΑ ΚΙΤΤΟΥ
Τηλέφωνα Eπικοινωνίας:
2106457744, 6982257916, 2105778180, 6977048014

Πρωτοβουλία
ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ ΜΕΤΩΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ
ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ – “ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ”
 
Η Πρωτοβουλία ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ ΜΕΤΩΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ – “ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ” ιδρύθηκε στις 17 Οκτωβρίου 2010 και θέτει ως πρώτο καθήκον την πλατειά πληροφόρηση και την αποκάλυψη της αλήθειας, όσον αφορά την ιδιότυπη κατοχή κάτω από την οποίαν τελεί η χώρα. Για το σκοπό αυτό οργανώνει ελεύθερο ΒΗΜΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΛΟΓΟΥ, κάθε Δευτέρα στην αίθουσα προβολών της Εταιρείας Ελλήνων Σκηνοθετών, Τοσίτσα 11, Εξάρχεια. Όταν χρειάζεται, το ΒΗΜΑ θα λειτουργεί και άλλες μέρες.
Στο ΒΗΜΑ θα αναπτύσσονται ομιλίες και συζητήσεις για το ΜΝΗΜΟΝΙΟ, την ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ και όλα τα τεκταινόμενα που απειλούν τη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, τη ΛΑΪΚΗ  ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ  και ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ. Θα προσκαλούνται και θα λαμβάνουν μέρος διανοητές, επιστήμονες, νομικοί, δημοσιογράφοι, καλλιτέχνες, πανεπιστημιακοί, ακτιβιστές, συνδικαλιστές κ.α.
Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους τους πολίτες.
Πληροφορούμε τις φίλες και τους φίλους του ΒΗΜΑΤΟΣ ότι η συνήθης ώρα προσέλευσης είναι 7 μ.μ. Ορισμένες φορές, λόγω μεγάλης ύλης, η ώρα θα αλλάζει, πράγμα που θα ανακοινώνεται στο πρόγραμμα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Current ye@r *