«To Madwalk να γίνεται στο Σύνταγμα!»

tn8«To Madwalk να γίνεται στο Σύνταγμα!» – Το ’να χέρι (Θέμος Αναστασιάδης, Αρης Σπηλιωτόπουλος) νίβει τ’ άλλο (Ανδρέας Κουρής)

Όσο περνάει ο καιρός ο υπόδικος για χρέη προς το Δημόσιο επιχειρηματίας Ανδρέας Κουρής που κατέχει τον όμιλο MAD, απλώνει όλο και περισσότερο τις μπίζνες του έχοντας τη στήριξη επιχειρηματικών και πολιτικών παραγόντων, που εθελοτυφλούν για τα χρέη που έχει συσσωρεύσει προς όλες τις κατευθύνσεις. Φυσικά, αυτή η υποστήριξη θα ήταν πλημμελής εάν δεν είχε και την αντίστοιχη υποστήριξη κάποιων ισχυρών εκδοτικών ομίλων και των δημοσιογράφων που τους υπηρετούν τυφλά.

Αυτή τη φορά η υποστήριξη προς τον Ανδρέα Κουρή εκφράστηκε δημόσια την περασμένη Δευτέρα (7/4) από τη γνωστή για το απαράμιλλο δημοσιογραφικό ήθος της εκπομπή της τηλεόρασης του ANT1 «Όλα Τρέλα» του γνωστού και μη εξαιρετέου μεγαλοδημοσιογράφου και εκδότη της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα», Θέμου Αναστασιάδη, που τυγχάνει να διώκεται με την βαρύτατη κατηγορία για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος (νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες), ενώ έχει κατηγορηθεί και για φοροδιαφυγή. Και στηρίχθηκε με το παραπάνω από τον καλεσμένο της εκπομπής, τον υποψήφιο δήμαρχο Αθήνας Άρη Σπηλιωτόπουλο, ο οποίος επικρότησε την ιδέα να γίνεται το Madwalk (του Ανδρέα Κουρή) στο Σύνταγμα!

«To Madwalk να γίνει θεσμός της Αθήνας, να γίνεται στην πλατεία Συντάγματος, να πηγαίνει κόσμος…» πετάει μεταξύ αστείου και σοβαρού ο συνεργάτης του Θέμου, Βαγγέλης Περρής, (καθισμένος δίπλα σε ρέπλικα τηλεπερσόνα και πρωταγωνίστρια στο Madwalk) προς τον συνεντευξιαζόμενο Άρη Σπηλιωτόπουλο. «Βαγγέλη, μη γελάς και αυτό καλό θα ήταν», του απαντάει (από το βάθρο ενός μελλοντικού δημάρχου της πρωτεύουσας) εκείνος. «Οτιδήποτε μπορεί να προσελκύσει επισκέπτες, που σημαίνει χρήματα και οικονομική ανάπτυξη, είναι καλοδεχούμενο» ξεκαθαρίζει ο Άρης , ενώ στο κάτω μέρος της οθόνης μπαίνει λεζάντα που γράφει: «Άρης Σπηλιωτόπουλος: Το Madwalk να γίνεται στο Σύνταγμα!».

Έτσι, σε μια εκπομπή που τρέφεται αποκλειστικά από την κενότητα του lifestyle και με κάθε ευκαιρία προμοτάρει όλα τα σόου που διοργανώνει ο Ανδρέας Κουρής, και σε ένα τηλεοπτικό κανάλι που τα φιλοξενεί, ένας υποψήφιος δήμαρχος βρήκε την ευκαιρία να υποδηλώσει την εύνοιά του, προς έναν λαμπρό επιχειρηματία.

Κατά πως φαίνεται, οι σχέσεις αμοιβαίας στοργής (τα γνωστά διαπλεκόμενα συμφέροντα) μεταξύ των επιφανών οικονομικών παραγόντων της χώρας και γνωστών πολιτικών προσώπων -εν μέσω κοινωνικής δυστυχίας και εξαθλίωσης – συνεχίζονται και, κατά ένα διαβολικό, μα διόλου παράδοξο τρόπο, οι κατηγορούμενοι για σοβαρές παρανομίες επιχειρηματίες είναι οι πρώτοι που επιδεικνύουν προκλητικά τη μεταξύ τους αλληλοϋποστήριξη.

Εμείς, ως απολυμένοι των καταστημάτων Metropolis, το διαπιστώνουμε ολοένα και περισσότερο, από πρώτο χέρι, παρακολουθώντας τα επιχειρηματικά ανοίγματα του Ανδρέα Κουρή και διαπιστώνοντας την εύνοια και τη στήριξη που συνεχώς τυγχάνει.

Απολυμένοι/ες καταστημάτων Metropolis

* Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή σ’ αυτό το  link

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *