Η τρομοκρατία δεν περνάει στην Ν. Φιλαδέλφεια

Κορίτσι ανταρσυαΑνακοίνωση-καταγγελία της ΤΕ ΑΝΤΑΡΣΥΑ Ν. Φιλαδέλφειας-Ν. Χαλκηδόνας-Ν. Ιωνίας-Μεταμόρφωσης:

Η τρομοκρατία δεν περνάει στην Ν. Φιλαδέλφεια

Καταδικάζουμε την τρομοκρατική και φασιστική ενέργεια του εμπρησμού με γκαζάκια τα ξημερώματα της 19 Απρίλη του εκλογικού κέντρου της «Δύναμης Πολιτών» στην πλατεία Πατριάρχου της Ν. Φιλαδέλφειας.

Όποιοι και να κρύβονται πίσω από το σκοτάδι της νύχτας, το σίγουρο είναι ότι η τρομοκράτηση του φιλαδελφειώτικου λαού δεν θα περάσει, διότι υπάρχει πλούσια αγωνιστική και αριστερή παράδοση.

Πριν μήνες αντίστοιχους βανδαλισμούς και αναγραφή ναζιστικών συμβόλων έκαναν στο στέκι της «Εκτός Σχεδίου» στην Ν. Ιωνία φασιστοειδή στο σκοτάδι της νύχτας.

Η δράση αυτή της νύχτας σίγουρα έχει παρακρατικό άρωμα, που έρχεται να συμπληρώσει την επίσημη, κρατική καταστολή και απαγορεύσεις, ακόμη και της στοιχειώδους προεκλογικής δραστηριότητας.

Γνωρίζουμε ότι έχει οξυνθεί η τοπική προεκλογική αυτοδιοικητική κούρσα, γνωρίζουμε και τα μεγάλα συμφέροντα που κρύβονται. Ελπίζουμε και πιστεύουμε ότι οι φιλαδελφειώτες εργαζόμενοι έχουν και γνώση και νου.

Η πολιτική καταδίκη των εκφραστών σε τοπικό και πανελλαδικό επίπεδο της κυβέρνησης, της ΕΕ και της οικονομικής ολιγαρχίας στις επερχόμενες εκλογές, είναι μια καλή απάντηση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *