Μ-Λ ΚΚΕ: Στη μάχη των Ευρωεκλογών

Μ-Λ ΚΚΕ: Στη μάχη των Ευρωεκλογών

με το αγωνιστικό μήνυμα ΈΞΩ η ΕΛΛΑΔΑ από την ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΕ

untitledΤο Μ-Λ ΚΚΕ προσηλωμένο στους μεγάλους στόχους του λαϊκού αντιιμπεριαλιστικού κινήματος για την έξοδο της Ελλάδας από την ΕΕ και το ΝΑΤΟ θα δώσει αυτοδύναμα τη μάχη των Ευρωεκλογών της 25ης Μάη με το πανελλαδικό του ψηφοδέλτιο στο οποίο θα τεθεί επικεφαλής ο σ. Ιωσήφ Σταυρίδης μέλος της Κ.Ε του Μ-Λ ΚΚΕ. Ο στόχος είναι να προπαγανδιστεί όσο γίνεται πιο πλατιά η φωνή της αντίστασης στην κυβερνητική πολιτική της φτώχειας, της ανεργίας, της υποτέλειας και της τρομοκρατίας, να προβληθεί ο δρόμος του αγώνα για την ανατροπή των βάρβαρων μνημονίων και των δεσμών της ιμπεριαλιστικής εξάρτησης, προβάλλοντας το κεντρικό σύνθημα: «Έξω η Ελλάδα από την ιμπεριαλιστική ΕΕ».

Αγώνας για την έξοδο της χώρας μας από την ΕΕ σημαίνει πρώτα και κύρια αγώνας ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης Σαμαρά για την ανατροπή των αντεργατικών μέτρων που πέρασαν και αυτών που έρχονται, για την ανατροπή των μνημονίων υποδούλωσης.

Ο αδιάκοπος αγώνας ενάντια στην πολιτική της φτώχειας, της ανεργίας, της ιμπεριαλιστικής εξάρτησης και της υποτέλειας που εφαρμόζουν οι κυβερνήσεις της άρχουσας τάξης, είναι ο μόνος δρόμος και η πραγματική διέξοδος για τις λαϊκές μάζες, για την απαλλαγή της χώρας από τα δεσμά της ιμπεριαλιστικής κυριαρχίας, την έξοδο από την ΕΕ και το ΝΑΤΟ, για Δουλειά, Ειρήνη, Δημοκρατία, Εθνική Ανεξαρτησία και Σοσιαλισμό.

Προβάλλοντας το Μ-Λ ΚΚΕ το σύνθημα «Έξω η Ελλάδα από την ΕΕ», θέλει να εκφράσει τις αγωνιστικές διαθέσεις πλατιών λαϊκών μαζών που ασφυκτιούν κάτω από την πολιτική της υποτέλειας και ξενοδουλείας των ντόπιων κυβερνήσεων απέναντι στην ΕΕ, να αποκαλύψει ακόμα τις αυταπάτες που καλλιεργούνται για το ρόλο και το χαρακτήρα της ΕΕ, ιδιαίτερα από δυνάμεις που εμφανίζονται με τις ταμπέλες της Αριστεράς.

Μ-Λ ΚΚΕ

Αβέρωφ 23 Αθήνα

Τηλ. 2108227992, 210 6003846

FAX 210 8211919 www.m-lkke.gr

Email : grafeio.typou@m-lkke.gr
(Άμεση επικοινωνία με το Γραφείο Τύπου: 6944253743 – 6973778153)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *