Ο αυταρχισμός σε όλο του το μεγαλείο!

 ΣΟΚ: ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΕΣ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ – Προσήγαγαν χωρίς λόγο 8 εκπαιδευτικούς στο Αστυνομικό Τμήμα του Συντάγματος – Συνέλαβαν δύο εκπαιδευτικούς από τα γραφεία της ΔΟΕ – Ο αυταρχισμός σε όλο του το μεγαλείο!

 Σήμερα Πέμπτη 24/3, στις 10:30 περίπου και χωρίς κανένα λόγο αστυνομικές δυνάμεις προσήγαγαν εκπαιδευτικούς, δασκάλους και καθηγητές, αδιόριστους και διορισμένους. Οι πληροφορίες που φτάνουν στην alfavita.gr μιλάνε για 8 συλλήψεις στην πλατεία Συντάγματος και άλλες 2 συλλήψεις στο ισόγειο της πολυκατοικίας που είναι τα γραφεία της ΔΟΕ.

Οι αστυνομικές δυνάμεις, προφανώς γνωρίζοντας πρόσωπα, και έχοντας εντολές να μην ακουστεί καμία φωνή διαμαρτυρίας κατά τη διάρκεια της παρελασης άρχισαν και συνελάμβαναν όποιον πλησίαζε στην περιοχή της παρέλασης και ήταν εκπαιδευτικός.

Οι συλληφθέντες είναι συνάδελφοι μερικοί εκ των οποίων είναι και μέλη Δ.Σ. της ΠΕΑΕ και διδασκαλικών Συλλόγων. Τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας τη διοργανώνει η ΠΕΑΕ, το Συντονιστικό Αναπληρωτών – Ωρομισθίων και Σύλλογοι Δασκάλων. Στη συνέχεια οι αστυνομικές δυνάμεις, παρά τις συλλήψεις που έκαναν προχώρησαν στην απώθηση των συγκεντρωμένων με αποτέλεσμα να σημειωθούν επεισόδια.

Οι συγκεντρωμένοι πληθαίνουν ώρα με την ώρα και συνεχίζουν να διαμαρτύρονται για την καταστολή της κυβέρνησης. Ο σκοπός της διαμαρτυρίας ήταν οι συγχωνεύσεις και καταργήσεις των σχολείων. Ποια δημοκρατία αρνείται στους πολίτες της το δικαίωμα στη διαμαρτυρία;

 Πηγή: alfavita.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Current ye@r *